Casco Activ 2 maantiekypärä ja MTB-kypärä - musta

Valmistaja: Casco
Tuotekoodi: CASCO-ACT-BLA
Saatavuus: Varastossa
90.00€

Vaihtoehdot


* Pään Koko:

Määrä: Lisää koriin

Casco on kypäränvalmistajana todellinen harvinaisuus. Se on vuonna 1989 aloittanut perheyritys, jonka toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle. Cascoa kypäränvalmistajana voisi koittaa kiteyttää sanoilla tyylikkyys, teknologia, traditio, turvallisuus ja tinkimättömyys. 

Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa, millä taataan tuotteiden korkean laadun lisäksi eettisesti kestävät tuotanto-olosuhteet. 

Kaiken keskiössä on tietysti itse tuote eli loistavat kypärät, joiden tekemiseen Cascolla on olemassa pitkät perinteet ja sen kautta saatu osaaminen. Siksi Cascon kypäriin luottavat niin monet ammattilaisista harrastajiin.  

 

Casco ACTIV 2  -malli on erityisen hyvin suojaava kypärä, todellinen testivoittaja kuten Cascon tapaan kuuluu - 2017 kypärätesteissä se on saavuttanut ykkössijan useasti.
Takaosan suurennettu suojavyöhyke sekä täydellinen mikrosuojattu kuori tekevät tästä mallista erinomaisen turvallisen ja kaikkeen pyöräilyyn sopivan kypärän.

Erinomaisen ilmanvirtausjärjestelmän avulla pääsi pysyy viileänä tiukassakin paikassa. Useat tarkoin suunnitellut ilma-aukot takaavat riittävän ilmanvaihdon niin, että kuumallakaan ilmalla et edes huomaa käyttäväsi kypärää! Edistykselliset ilmanvaihto-ominaisuudet yhdessä muiden huippuominaisuuksien, kuten DisK Fit Vario -kokosäätösysteemin ja Monocoque™-valetun kerrosrakenteen kanssa tekevät Active 2  -mallista loistavan valinnan kovaa ja urheilullista ajoa varten niin maantiellä kuin maastossa!

Saatavana 2 eri kokoa ja 3 eri väriä - musta/antrasiitti, valkoinen/punainen sekä tumman sininen.