Casco Roadster urbaani pyöräilykypärä - Musta-Lime

Valmistaja: Casco
Tuotekoodi: CAS-ROA-BLIME
Saatavuus: Ota yhteyttä tilauksesta
95.00€

Vaihtoehdot


* Pään Koko:

Määrä: Lisää koriin

Casco on kypäränvalmistajana todellinen harvinaisuus. Se on vuonna 1989 aloittanut perheyritys, jonka toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle. Cascoa kypäränvalmistajana voisi koittaa kiteyttää sanoilla tyylikkyys, teknologia, traditio, turvallisuus ja tinkimättömyys. 

Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa, millä taataan tuotteiden korkean laadun lisäksi eettisesti kestävät tuotanto-olosuhteet. 

Kaiken keskiössä on tietysti itse tuote eli loistavat kypärät, joiden tekemiseen Cascolla on olemassa pitkät perinteet ja sen kautta saatu osaaminen. Siksi Cascon kypäriin luottavat niin monet ammattilaisista harrastajiin.  

 

Casco Roadster kypärä
Casco Roadster on täysin uudenlainen urbaaniin pyöräilyyn suunniteltu kypärä, joka lainaa niin teknisiä ominaisuuksia kuin ulkonäköäkin Cascon ammattitason maantiekypäriltä, tyylikkyyttä unohtamatta.

Miltä kuulostaisivat vaikkapa silmiä säältä ja hyönteisiltä suojaava ajovisiiri, käyttömukavuutta lisäävä ilmanvaihtosysteemi tai tehokkaan aerodynaaminen muotoilu?

Roadster on jokaista yksityiskohtaa myöten toteutettu Cascolle tyypillisellä tinkimättömyydellä. Lopputuloksena on sulavalinjainen ja erittäin kevyt kypärä, jossa funktionaalisuus ja tyyli yhdistyvät saumattomasti erinomaiseen turvallisuuteen! 

- Turvallinen monikerroksinen rakenne

- Säätörengas takaa hyvän istuvuuden, katso käyttövideo

- Uniikki Casco-Lock lukitus helpottaa käyttöä, katso käyttövideo

- Hyönteissuoja tuuletusaukoissa

- Lisävarusteena Casco SPEED-mask etu-visiiri silmien ja silmälasien suojaksi, katso video

- Lippa on irroitettava ja vaihdettavissa

- Erinomainen istuvuus, myös silmälaseja käyttäville

- 360 asteen näkyvys heijastavien nauhojen ansiosta (näihin on saatavana lisävarusteena useita eri värejä )

Katso Casco kypärän ominaisuuksia alla olevasta videosta