Christiania Bikes NoBox E sähköavusteinen kuormapyörä

Valmistaja: Christiania Bikes
Tuotekoodi: NOBOX-E
Saatavuus: Varastossa
2730.00€
Määrä: Lisää koriin

Turvallisuus, laatu ja kestävyys ovat tärkeimmät seikat Christiania bike valmistuksessa, takana on jo 30 -vuoden jatkuva kehitystyö.
Pyörät valmistetaan Tanskassa Bornholmin saarella pienen perheyrityksen voimin.
Laadukkaat, turvallisuutta ja käyttömukavuutta edistävät lisävarusteet yhdessä kokonaislaadun kanssa tekevät Christiania laatikkopyöristä vankan, turvallisen liikenteessä ja luotettavan niin kuljettajalle kuin lapsille joka säällä.

Näistäkin syistä Christiania bike on maailman suosituin 3-renkainen tavarapyörä, tule ja kokeile oletko samaa mieltä! Yllätyt varmasti kuinka kevyt ja nopea se on ajaa.

Valitsemalla Christiania biken saat etuina mm.
- pienen perheyrityksen itse valmistama ja alkuperäinen tuote
- 30 vuoden kokemuksella testatut mallit joissa on laadukkaat materiaalit
- Tanskalainen perinteinen käsityö, nopea toimitus naapurimaastamme
- laatu, kestävyys, luotettavuus
- pyörät toimitetaan ja myydään aina ajovalmiina ja testattuna, ei kokoamista!
- minimaalinen huoltotarve
- usein palkittu yksilöllinen design 
- vuosikymmenten pituinen käyttöikä
- erinomainen jälleenmyyntiarvo
- säästä riippumatta luotettava ja turvallinen pyörä
- vanhankin mallin voi uudistaa täysin osa kerrallaan
- vara-osapalvelu ja lisäosien saatavuus on nopeaa ja edullista, huolto pelaa Mechelininkadulla nopeasti!
- todella monikäyttöinen ja erityisen ympäristöystävällinen pyörä (pyörän osat ja valmistuksen vaiheet mahdollisimman ympäristöystävällisiä)

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Christiania Bikes 3107 -sähkökuormapyörässä ei ole etukoppaa, vaan tilalla on vankka alumiinikehikko. Tässä on pyörä, jonka pohjalle voit rakentaa unelmiesi kuormapyörän! Christiania Bikes 3107 malli toimii usein pohjana mittatilauksena rakennetuille kahvilapyörille, ruokapyörille, grillipyörille ja erilaisiin tuotelanseerauksiin tehdyille pyörille. Mitä ikinä keksitkin haluta, rajana on vain mielikuvituksesi! Etukehikkoon on mahdollista rakentaa juuri sinun käyttöösi sopivat tarvikkeet, voit asentaa etuosaan vaikka pakastin-/kylmäkaapin tai rakentaa siihen käyttöösi täydellisesti sopivan kuormatilan.

​Pyörässä on laadukas ja tehokas ProMovec harjaton 250W sähkömoottori. Moottorin käyttöä säädellään ohjaustangosta löytyvällä "kaasukahvalla". Tämä tarkoittaa sitä, että käytät avustusta vain silloin kun tarvitset sitä, mikä taas pidentää akun kestoa. Sähköavustus antaa sinulle ekstrapotkua esimerkiksi suuria kuormia kuljettaessa tai yksinkertaisesti silloin, kun olet väsynyt. Se myös kasvattaa liikkumasädettäsi, sähkömoottorin avulla voit ajaa pidemmälle ja enemmän kuin ennen! Varmasta ja nopeasta pysäyttämisestä vastaavat edessä ja takana hydrauliset levyjarrut.

 

Yleinen
SpecsMalli: NoBox Cargo E Kapasiteetti: 100kg + kuljettaja Kokonaisleveys: 87cm Kokonaispituus: 208cm Runko: Eloksoitu alumiini Rungon värit: Mattamusta Vaihteet: SRAM X4 8-v Jarrut: hydrauliset levyjarrut edessä ja takana parkkitoiminnolla Renkaat: Schwalbe Big Apple Race guard 24" 47-507, alumiinivanteet, 2,3mm teräspinnat Saatavana myös Schwalbe Marathon Plus pistosuojatut renkaat sekä Schwalben talvirenkaat nastoilla Satula: Selle Royal geelisatula Lokasuojat: ruostumaton teräs Sisältyvät varusteet: Muhkea soittokello Valinnaisia varusteita: mm. Cargo etukoppa, lasten istuin koppaan, läpinäkyvä Preeria-kuomu, tavarateline, kopan etuovi,pistosuojatut renkaat, nastarenkaat, valot Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina ja testattuna