Naisten pyörä Electra Loft 7i - Green tea

Valmistaja: Electra Bikes
Tuotekoodi: 537502
Saatavuus: Varastossa
699.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.”
Electra bikes perustettin 1993 paikassa Vista, San Diego, California, USA, aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat lähes katoamassa sukupuutoon.

Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin, Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana, Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stresittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät.

Ja tuotapikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannollakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa.
Ja viime vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa oli Electra Townie Oranssi!

Ja nyt niitä saa siis Suomestakin!

Electra Loft 7i - erinomainen ja kaunis

Se on luotettava, mukava, kevyt, kerrassaan mainio pyörä. Miellyttävän pysty ajoasentokin.
Siisti napavaihteisto on kätevä, ajelet sitten kaupungilla etsien kivaa paikkaa nauttia kylmää kuohuviiniä tai vaikka pidemmälle työmatkalle.

 Loft 7i mallissa on kestävä alumiinirunko, Shimano Nexus 7 napavaihteisto ja pitkät ja rungon väriset lokasuojat ja kevyt mutta kestävä tavarateline. 

Electran patentoidun runkogeometrian ansiosta ne soveltuvat mainiosti jo noin 150 cm kuljettajille.

Lisävarusteena saatavana laaja valikoima etukoreja ja - telineitä sekä tavaratelineen laukkuja.

Mikäli valikoimassamme ei ole juuri sitä oikeaa Electra pyörää jota kaipaat, ota yhteyttä niin autamme sen tilaamisessa, yleinen toimitusaika varastotuotteille on reilu viikko

Erinomaisen näyttävä peli myös Wald etukorilla

Yleinen
SpecsVaihteet: 7, Shimano Nexus napavaihde, SHIMANO REVO TWIST vaihtaja Runko: Electra Urban kevyt 6061-T6 alumiini Haarukka: Korkealujuuksinen teräs Uni-Crown Ohjainlaakeri: Classic 1" kierteinen Ohjaustanko: Electra Custom Bend Low-Rise alumiini Ohjainkannatin: Classic 22.2mm Quill Jarrukahvat: Alumiinia, säädettävät Gripit: Electra käsin tikatut, satulan väriset Kampisetti: 44h, 170mm alumiinia Polkimet: Alumiinia Non-Slip käsittely Takaratas: Shimano 14-34T Ketju: KMC Z51 niklattu Vanteet: 32H Electra Double Wall anodisoitua alumiinia Pinnat: 14G ruostumaton teräs/messinkinippelit Navat: Matala-laippainen alumiini Renkaat: Urban Tread 700x35C Satula: Electra Retro, teräsjouset Satulatolppa: 25.4mm X 300mm Mikro-säädettävä Muuta: kaksi juomapullonpidikkeen paikkaa, runkolukon ruuvinpaikat, osat ruostumaton teräs ja ruostesuojatut