Electra Townie Commute GO! 8i EQ Miesten sähköpyörä - Musta

Valmistaja: Electra Bikes
Tuotekoodi: TOW-GOE-MEN
Saatavuus: Varastossa
2699.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.”
Electra bikes perustettin 1993 paikassa Vista, San Diego, California, USA, aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat lähes katoamassa sukupuutoon.

Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin, Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana, Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stresittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät.

Ja tuotapikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannollakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa.
Ja viime vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa oli Electra Townie Oranssi!

Ja nyt niitä saa siis Suomestakin!

Townie Commute Go! Miesten sähköavusteinen pyörä 28" renkailla..

Runkona on kevyt ja vankka 6061-T6 alumiini, pyörä on yllättävän vakaa, kevyt ja siinä on mukavan pysty ja rento ajoasento.
Pyörän varustelutaso on huikea, sähköpyörä-hyväksytyt hydrauliset levyjarrut tuovat luotettavuutta, mukavan leveät (50-622) renkaat ovat erinomaiset kaupunkipyöräilyyn ja lisäksi pyörässä on valmiina etu- ja takatavaratelineet sekä Spanninga napadynamovalot.

Bosh Performance keskiömoottorin suuorituskyky ja luotettavuus ovat vailla vertaansa.
Keskiömoottori on todella laadukas ja kestävä, Saksalaista Bosch laatua jossa mahdolliset takuut ja huollot toimivat kuten pitääkin.

Townie oli Electran ensimmäinen malli jossa oli Electran patentoima Flat Foot Technology®, rento ja miellyttävä runkogeometria joka sallii jalkojen laskemisen tukevasti maahan, pyörä onkin siis erinomaisen hyvin hallittava ja luotettava niin kaupungissa kuin työmatkoillakin. 
Ehkäpä näistäkin syistä Electra Townie oli USA:n myydyin polkupyörä muutamia vuosia sitten!

Akku Lithium-ion 11Ah/400wh, 36V, tehoa ja vääntöä riittää
•4 avustus-tehoa: Eco, Tour, Sport jaTurbo
• 40-120 km ajosäde riippuen sähkön käytöstä ja maastosta 
•Latausaika 1.5 h 50%, 3.5h 100%
•Maksimi nopeus avustukselle; 25 km/h
•Akulla 2 vuoden takuu
•Shimano Nexus 8-v napavaihteisto
• eBike -hyväksytyt levyjarrut
• Schwalbe Fat Frank pistosuojatut renkaat
* Maalatut lokasuojat ja vanteet
* Led etu- ja takavalot
* Tavaratelineet edessä ja takana
Saatavana Musta, Valkoinen ja Tumman harmaa

Yleinen
SpecsAkku: Bosch PowerPack 400 Moottori: Bosch Performance line 250w Vaihteet: 8, Shimano Nexus napavaihde, kierrettävä käsivaihtaja Runko: Erikoiskevyt ja ohennettu 6061-T6 alumiini, Flat Foot Technology®, yksi koko Haarukka: Straight Blade korkealujuus-teräs Uni-Crown Ohjainkannatin: 25.4mm, 80 mm Ohjainlaakeri: Semi-integroitu 1 1/8", kierteinen, terästä Ohjaustanko: Electra Custom, alumiini Gripit: Electra Ergo muotoillut, satulan väriset Jarrut: Hydrauliset levyjarrut Jarrukahvat: Alumiinia, säädettävät Etunapa: 36H Levyjarruille, matalalaippainen Takanapa: 36H Shimano Nexus 8-vaihteinen Kammet: FSA alumiini, 170mm, Bosch Type, 18T FSA Cog Takaratas: Shimano 20T Ketjut: KMC X10e 1/2' x 3/32" niklattu Polkimet: Alumiinia, Non-Slip käsitelty Vanteet: 700c 36H Pinnat: 14G ruostumaton teräs, messinkinippelit Renkaat:Schwalbe Fat Frank 700 X 2.0" Balloon Kevlar® Guard Casing, 67TPI PuhkeamissuojatutSatula: Ergonomisesti muotoiltu ja jousitettu Satulatolppa: 27.2mm X 300mm Classic alumiiniaExtrat: Bosh 400 akku ja laturi, Bosh Intuvia konsoli, tavarateline, Spanninga Led-valot, Maalatut lokasuojat, Abus runkolukko, maalatut ja raidoitetut vanteet, kaapelit rungon sisällä, osat ruostesuojattu tai ruostumaton teräs