Christiania Bikes NoBox Cargo kuormapyörä

Valmistaja: Christiania Bikes
Tuotekoodi: NOBOX-CAR
Saatavuus: Varastossa
2050.00€
Määrä: Lisää koriin

Turvallisuus, laatu ja kestävyys ovat tärkeimmät seikat Christiania bike valmistuksessa, takana on jo 30 -vuoden jatkuva kehitystyö.
Pyörät valmistetaan Tanskassa Bornholmin saarella pienen perheyrityksen voimin.
Laadukkaat, turvallisuutta ja käyttömukavuutta edistävät lisävarusteet yhdessä kokonaislaadun kanssa tekevät Christiania laatikkopyöristä vankan, turvallisen liikenteessä ja luotettavan niin kuljettajalle kuin lapsille joka säällä.

Näistäkin syistä Christiania bike on maailman suosituin 3-renkainen tavarapyörä, tule ja kokeile oletko samaa mieltä! Yllätyt varmasti kuinka kevyt ja nopea se on ajaa.

Valitsemalla Christiania biken saat etuina mm.
- pienen perheyrityksen itse valmistama ja alkuperäinen tuote
- 30 vuoden kokemuksella testatut mallit joissa on laadukkaat materiaalit
- Tanskalainen perinteinen käsityö, nopea toimitus naapurimaastamme
- laatu, kestävyys, luotettavuus
- pyörät toimitetaan ja myydään aina ajovalmiina ja testattuna, ei kokoamista!
- minimaalinen huoltotarve
- usein palkittu yksilöllinen design 
- vuosikymmenten pituinen käyttöikä
- erinomainen jälleenmyyntiarvo
- säästä riippumatta luotettava ja turvallinen pyörä
- vanhankin mallin voi uudistaa täysin osa kerrallaan
- vara-osapalvelu ja lisäosien saatavuus on nopeaa ja edullista, huolto pelaa Mechelininkadulla nopeasti!
- todella monikäyttöinen ja erityisen ympäristöystävällinen pyörä (pyörän osat ja valmistuksen vaiheet mahdollisimman ympäristöystävällisiä)

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Christiania Bikes NoBox Cargo on suurin laatikkopyörä ilman laatikkoa tavarafillarin custom-projekteihin ja omiin tarpeisiin rakennettavaksi
Mallissa ei ole etukoppaa, vaan tilalla on vankka ja iso alumiinikehikko joka on 30cm normaalia NoBox-kehikkoa pidempi.

Tähän etukehikkoon on mahdollista rakentaa juuri sinun käyttöösi sopiva kokonaisuus, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Voit asentaa pyörään pakastinkaapin, kylmäkaapin tai rakentaa siihen omaan käyttöösi täydellisesti sopivan myyntialustan tai kuormatilan.
NoBox on yleisin pohjamalli myynti- ja jakelupyörien kustomointiin kuten kahvilapyörät, ruokapyörät, grillipyörät ja erilaisiin tuotelanseerauksiin tehdyt pyörät. Cargo -malli tarjoaa vielä hiukan lisää tilaa rakentaa unelmiesi tavarapyörä!

Valittavana on 7-vaihteinen Shimano Nexus vaihteisto, jalkajarut takana ja levyjarrut edessä, parkkitoiminnolla, 8-vaihteinen malli (+ 50€) jossa on vapaaratas takana ja levyjarrut edessä sekä takana tai huikea sähköavusteinen malli - katso Cargo NoBox
http://classicbike.fi/laatikkopyora/christiania-bikes-laatikkopyorat/christiania-bikes-nobox-cargo-sahkopyora

Pyörään kuuluu muhkea musta soittokello ja Schwalbe Big Apple pistosuojatut renkaat heijastavilla sivunauhoilla.

Etuosan kehikon mitta on 121cm x 63cm, 35mm leveä aluminikehikko

Kuten kaikkiin niin myös tähän Christiania bikes malliin on saatavana runsaasti lisävarusteita, mm. sähköavusteisuus (myös jälkiasenteinen malli), valot, tavarateline jne.
Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina ja testattuina.

Yleinen
SpecsMalli: NoBox Cargo Kapasiteetti: 100kg + kuljettaja Kokonaisleveys: 87cm Kokonaispituus: 238cm Runko: Galvanoitu teräs Rungon värit: Mattamusta Vaihteet: 7-vaihteinen Shiano Nexus Jarrut: levyjarrut edessä parkkitoiminnolla, jalkajarru takana. Renkaat: Schwalbe Big Apple Race guard 24" 47-507, alumiinivanteet, 2,3mm teräspinnat Saatavana myös Schwalbe Marathon Plus pistosuojatut renkaat sekä Schwalben talvirenkaat nastoilla Satula: Selle Royal geelisatula Lokasuojat: ruostumaton teräs Sisältyvät varusteet: Muhkea soittokello Valinnaisia varusteita: mm. Cargo etukoppa, lasten istuin koppaan, läpinäkyvä Preeria-kuomu, tavarateline, kopan etuovi,pistosuojatut renkaat, nastarenkaat, valot Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina ja testattuna