Christiania Bikes NoBox Cargo Sähköavusteinen kuormapyörä

Valmistaja: Christiania Bikes
Tuotekoodi: E-NOBOX-30
Saatavuus: Varastossa
2940.00€
Määrä: Lisää koriin

Turvallisuus, laatu ja kestävyys ovat tärkeimmät seikat Christiania bike valmistuksessa, takana on jo 30 -vuoden jatkuva kehitystyö.
Pyörät valmistetaan Tanskassa Bornholmin saarella pienen perheyrityksen voimin.
Laadukkaat, turvallisuutta ja käyttömukavuutta edistävät lisävarusteet yhdessä kokonaislaadun kanssa tekevät Christiania laatikkopyöristä vankan, turvallisen liikenteessä ja luotettavan niin kuljettajalle kuin lapsille joka säällä.

Näistäkin syistä Christiania bike on maailman suosituin 3-renkainen tavarapyörä, tule ja kokeile oletko samaa mieltä! Yllätyt varmasti kuinka kevyt ja nopea se on ajaa.

Valitsemalla Christiania biken saat etuina mm.
- pienen perheyrityksen itse valmistama ja alkuperäinen tuote
- 30 vuoden kokemuksella testatut mallit joissa on laadukkaat materiaalit
- Tanskalainen perinteinen käsityö, nopea toimitus naapurimaastamme
- laatu, kestävyys, luotettavuus
- pyörät toimitetaan ja myydään aina ajovalmiina ja testattuna, ei kokoamista!
- minimaalinen huoltotarve
- usein palkittu yksilöllinen design 
- vuosikymmenten pituinen käyttöikä
- erinomainen jälleenmyyntiarvo
- säästä riippumatta luotettava ja turvallinen pyörä
- vanhankin mallin voi uudistaa täysin osa kerrallaan
- vara-osapalvelu ja lisäosien saatavuus on nopeaa ja edullista, huolto pelaa Mechelininkadulla nopeasti!
- todella monikäyttöinen ja erityisen ympäristöystävällinen pyörä (pyörän osat ja valmistuksen vaiheet mahdollisimman ympäristöystävällisiä)

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Christiania Bikes NoBox Cargo on suurin laatikkopyörä ilman laatikkoa tavarafillarin custom-projekteihin ja omiin tarpeisiin raennettavaksi
Mallissa ei ole etukoppaa, vaan tilalla on vankka ja iso alumiinikehikko joka lisäksi on 30cm normaalia NoBox-kehikkoa pidempi.

Tähän etukehikkoon on mahdollista rakentaa juuri sinun käyttöösi sopiva kokonaisuus, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Voit asentaa pyörään pakastinkaapin, kylmäkaapin tai rakentaa siihen omaan käyttöösi täydellisesti sopivan myyntialustan tai kuormatilan.
NoBox on yleisin pohjamalli myynti- ja jakelupyörien kustomointiin kuten kahvilapyörät, ruokapyörät, grillipyörät ja erilaisiin tuotelanseerauksiin tehdyt pyörät. Cargo -malli tarjoaa vielä hiukan lisää tilaa rakentaa unelmiesi tavarapyörä!

Sähköavusteinen malli
Uusin Cargo-mallin Tanskalainen ProMovec moottori on todella vahva ja vääntävä, 250w harjaton moottori yhdessä 15,6Ah 36V ja 562wh kanssa tuovat todellista voimaa. Luotettava ja varma sähkösarja on taloudellinen, tehokas ja se auttaa erinomaisesti isommissa nousuissa ja pidemmillä matkoilla
Moottorin tehoa on helppo ajon aikana säätää ainutlaatuisesta kaasukahvasta, tämän ansiosta sähköä ei kulu kuin silloin kuin sitä tarvitaan. Kaasukahva toimi kuten esim. mopoissa tai moottoripyörissä. 
Kaasukahvassa on myös ainutlaatuinen Walk Assist. Tämä tarkoittaa että kun käännät kaasukahvasta pyörä liikkuu 5km/h ilman polkemista.Tästä on apua liikkeelle lähtiessä, varsinkin jos kuormaa on paljon tai lähtö tapahtuu ylämäkeen.

Akku on Panasonic:n uusinta teknologiaa edustava Li-ION malli, irrotettava ja lukittava.

Tekniset tiedot:

Vaihteet Shimano Alivio 8 -vaihteisto / Sram x-4
Moottori - 250 w harjaton DC-keskiömoottori ja kiertopyörästö
Ohjain - PWM / mikroprosessori ja itsediagnostiikkajärjestelmä
Ylikuormasuojaus- 20 A
Alijännitesuojaus -31,5 V
Toiminta -PAS (Pedal Assist System, poljinavusteinen järjestelmä, EU-standardi EN 15194)
Akku -15,6AH 36V Panasonic Li-ION, 562 wattituntia, irrotettava, paino 3kg, noin 1000 latausta
Laturi -Nopeatoiminen, suljettu, latausaika 5-7 tuntia
Kuormaus - Korkeintaan 100 kg
Ajettava matka- 25-100 km riippuen käytettävästä tehosta (akku ei kulu ajon aikana lainkaan, vain kun kaasukahvaa käytetään!)

Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina ja testattuina.

Kuten kaikkiin niin myös tähän Christiania bikes malliin on saatavana runsaasti lisävarusteita.
 

Yleinen
SpecsMalli: NoBox Cargo +30 Kapasiteetti: 100kg + kuljettaja Kokonaisleveys: 87cm Kokonaispituus: 238cm Runko: Galvanoitu teräs Rungon värit: Mattamusta Vaihteet: 8-vaihteinen ja sähköavusteinen malli, Jarrut: hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, parkkitoiminto. Renkaat: Schwalbe Big Apple Race guard 24" 47-507, alumiinivanteet, 2,3mm teräspinnat Saatavana myös Schwalbe Marathon Plus pistosuojatut renkaat sekä Schwalben talvirenkaat nastoilla Satula: Selle Royal geelisatula Lokasuojat: ruostumaton teräs Sisältyvät varusteet: Muhkea soittokello Valinnaisia varusteita: mm. lasten istuin koppaan, läpinäkyvä Preeria-kuomu, tavarateline, kopan etuovi, pistosuojatut renkaat, nastarenkaat, valot Sähköistys: Vaihteet Shimano 8 -vaihteisto / Sram x-4 Moottori - ProMovec 250 w harjaton DC-keskiömoottori ja kiertopyörästö Ohjain - PWM / mikroprosessori ja itsediagnostiikkajärjestelmä Ylikuormasuojaus- 20 A Alijännitesuojaus -31,5 V Toiminta -PAS (Pedal Assist System, poljinavusteinen järjestelmä, EU-standardi EN 15194) Akku -15,6AH 36V Panasonic Li-ION, 562 wattituntia, irrotettava, paino 3kg, 1000 latausta Laturi -Nopeatoiminen, suljettu, latausaika 5-7 tuntia Ajettava matka- 25-100 km riippuen käytettävästä tehosta (akku ei kulu ajon aikana lainkaan, vain kun kaasukahvaa käytetään!) Christiania bikes pyörät toimitetaan ja myydään aina täysin ajovalmiina.