Pendix jälkiasenteinen sähköavusteisuus polkupyörään

Valmistaja: Pendix
Tuotekoodi: PEND
Saatavuus: Varastossa
1490.00€
Määrä: Lisää koriin

Pendix - jälki-asennettava sähköavustussarja polkupyöriin.

Pendix sarja on uusi ja palkittu jälkiasenteinen polkupyörän sähköavustusjärjestelmä.
Tämä sähköavustussarja on asennettavissa useimpiin eri polkupyörämalleihin sekä laatikkopyöriin, esimerkiksi kaikkiin Christiania bike ja trioBike pyörämalleihin.
Sähkösarja on helppo asentaa ja voit tilata sen meiltä sekä asentaa pyörääsi itse. Voit myös halutessasi varata meiltä asennuksen.
Pendix asennetaan pyörän poljinkeskiöön, joten voit ajella pyörälläsi kuten aina ennenkin – mutta nyt mukana on mainio sähköavustus.
Pyöräsi nykyisiin vaihteisiin tai muihin osiin Pendix ei vaikuta, voit jatkaa niiden käyttöä normaaliin tapaan.

Pendix-sähköavustussarja sisältää harjattoman keskiömoottorin, akun johtoineen ja kampisetin – tässä kaikki mitä tarvitset!
Panasonic-akku on uusinta teknologiaa edustava Li-ION malli, irrotettava ja lukittava.
Akussa on valittavana kolme eri avustustasoa, ECO + 75% (105 km) , SMART +150%  (72km) ja SPORT 200% (45 km) – kantama valmistajan antamien tietojen mukaan normaalilla pyörällä. Avustuksen tehoa säädetään akun päässä olevasta säätimestä.

Tekniset tiedot:
Moottori - 250 w harjaton, keskiöasenteinen, kolme eri tehoaluetta, paino 6 kg
Ajonopeus- 25 km/h saakka
Akku -6,4 AH 48V Li-ION, 305 Wh, irrotettava, paino 6kg, 1000 latausta
Laturi -Nopeatoiminen, suljettu, latausaika 5-7 tuntia
Kuormaus - Korkeintaan 100 kg
Vääntö – 50 Nm
Latausaika – 3h, pöytätelineessä (laturi sis. hintaan)
Sopivuus: BSA-keskiölaakerit 68 tai 73 mm
Made in Germany

Pieni huomio

Pendix jälkiasenteinen sähköavusteisuus-systeemi on rakennettu ja testattu vastaaman EU lainsäädäntöä, joten se on täysin laillinen tuote.
Jälkiasenteinen sähkösarja soveltuu useimpiin polkupyöriin, mutta huomaathan että pyörien valmistajia sitovat erilliset tiukat säädökset sähköpyörien valmistukseen liittyen. Sähköavusteisiksi suunnitellut ja rakennetut mallit on yleensä testattu ja hyväksytetty nimenomaan sähköavusteisena mallina ennen niiden myyntiä.

Pyöräsi ja sinun vastuusi/vakuutuksesi sen kuljettajana saattavat muuttua pyörääsi jälkeenpäin tehtyjen muutosten seurauksena. Sähköavustussarjan jälkiasennustapauksissa pyöräsi ei ole sähköpyöräksi erikseen alun perin tyyppihyväksytty.

Christiania bikes on valmistajana varmistanut ja hyväksyttänyt Pendix järjestelmän sopivuuden kaikkiin pyörämalleihinsa, ja heillä on CE hyväksyntä jolla taataan Pendix järjestelmän yhteensopivuus.
Näin ollen Christiania-pyöräsi takuut ja valmistajan vastuut jatkuvat Pendix jälkiasenteisen sähkösarjan asennuksenkin jälkeen. 
Christiania bike pyöriin saat Pendix setin mukana runkokiinikkeet. Eturatas on myös asennuksen yhteydessä uusittava, Sram 32h eturatas 30€ löydät täältä

Yleinen
SpecsVaihteet - Shimano Alivio 8 -v / Sram x-4 Moottori - 250 w harjaton DC-keskiömoottori ja kiertopyörästö Ohjain - PWM / mikroprosessori ja itsediagnostiikkajärjestelmä Ylikuormasuojaus- 20 A Alijännitesuojaus -31,5 V Toiminta -PAS (Pedal Assist System, poljinavusteinen järjestelmä, EU-standardi EN 15194) Akku -13,6AH 36V Panasonic Li-ION, 490 wh, irrotettava, paino 3kg, noin 1000 latausta Laturi -Nopeatoiminen, suljettu, latausaika 5-7 tuntia Kuormaus - Korkeintaan 100 kg Ajettava matka- 25-100 km riippuen käytettävästä tehosta