Pashley Delibike kuormapyörä etukorilla

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PAS-DEL
Saatavuus: Ota yhteyttä tilauksesta
1250.00€
Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Pashley Delibike on täysin uniikki, ajaton ja aito vanha kuormapyörä täynnä eleganssia, aito tavarankuljetuspyörä vuosien takaa.
Delibike muistuttaa ajasta, jolloin autoja ei kaduilla näkynyt ja tavarankuljetus polkupyörällä oli ihan normaallia arkipäivää.
Pashley, Englannin vanhin edelleen toimiva polkupyöränvalmistaja, pitää tätä traditiota yllä rakentamalla edelleen käsin näitä mainioita alkuperäisiä pyöriä Stratford-upon-Avon:ssa.

Delibike on 3-vaihteinen, helppo-huoltonen pyörä, integroitu etujalka ja nimilaatta täydentävät näkyvyyttä ja käyttöä. Siksi Delibike on erinomainen toimitus-, myynti-, lanseeraus- ja mainoskäytössä. Huikean suureen pajukoriin voi lastata kuormaa 25 kg
Kaikkinensa hieno käsin tehty teräspyörä kovaan käyttöön.
Delibike on saatavana omalla mustana ja vihreänä.

Lisävarusteena saatava taka-tavarateline tuo lisää näkyvyyttä ja kuljetuskapasiteettia.

Toimitusaika Englannista on ylensä noin 3-4 viikkoa.

Pashley, aitoa Englantilaista käsityötä vuodesta 1926.
 

Yleinen
SpecsRunko- Perinteisin menetelmin käsin lukittu ja juotettu teräs, käsin tehty, suunniteltu kuljetuskäyttöön Runkokoko- 57 cm Väri- Musta, Vihreä Vaihteet- Sturmey Archer 3-vaihteinen napavaihteisto Ohjaustanko- Kromattu alumiini, ohjainkannatin teräs Jarrut- Sturmey Archer napajarru edessä ja takana, käsijarrut Vanteet- 26" takana ja 20" edessä, alumiinia, suuniteltu teollisuuskäytöön Renkaat- Schwalbe Marathon Plus 47-leveys, puhkeamissuojatut ja heijastavilla sivunauhoilla Eturatas- terästä, (170mm, 42T) Lokasuojat- Maalatut, terästä Kuljetuskapasiteetti- yhteensä 25 kg Muut varusteeet- Iso ja tilava etukehikko jossa pajukori Lisävarusteet - tavarateline