Casco e.motion urbaani pyöräilykypärä sähköpyöräilijälle - Mattamusta

Valmistaja: Casco
Tuotekoodi: CSC-EMTN
Saatavuus: Varastossa
145.00€

Vaihtoehdot


* Pään Koko:

Määrä: Lisää koriin

Casco on kypäränvalmistajana todellinen harvinaisuus. Se on vuonna 1989 aloittanut perheyritys, jonka toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle. Cascoa kypäränvalmistajana voisi koittaa kiteyttää sanoilla tyylikkyys, teknologia, traditio, turvallisuus ja tinkimättömyys. 

Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa, millä taataan tuotteiden korkean laadun lisäksi eettisesti kestävät tuotanto-olosuhteet. 

Kaiken keskiössä on tietysti itse tuote eli loistavat kypärät, joiden tekemiseen Cascolla on olemassa pitkät perinteet ja sen kautta saatu osaaminen. Siksi Cascon kypäriin luottavat niin monet ammattilaisista harrastajiin.  

 

Casco e.motion on äärimmäisen yksinkertainen, mutta samalla elegantti kypärä, joka on suunniteltu erityisesti sähköavusteiseen pyöräilyyn! Täydellisen tyylikäs valinta cruisailuun ympäri kaupunkia. Täynnä toinen toistaan hienompia ominaisuuksia, joita voit odottaa Casco-kypäriltä:

* Klima-Automatik ilmanvaihto pitää sinut viileänä, mutta pitää kylmyyden loitolla
* Casco Vario-Fit - voit hienosäätää kypärän sopivuutta pääsi muodon mukaan
* Disk Fit voit muuttaa kypärän kokoa tarpeen mukaan esimerkiksi kun tarvitset aluslakin kypärän alle
* Patentoitu Casco-Loc -leukahihnajärjestelmä - luultavasti paras tarjolla oleva ratkaisu, voit sulkea ja avata leukahihnan vain yhdellä kädellä
* Monocoque-valettu sisäkuori ja ruostumattomin teräsniitein vahvistettu ulkokuori
* Sisältää kypärän säilytys- ja kuljetuslaukun.