Musta pyöräilykypärä Casco Roadster maskilla

Valmistaja: Casco
Tuotekoodi: 17.04.3612
Saatavuus: Varastossa
145.00€

Vaihtoehdot


* Pään Koko:

Määrä: Lisää koriin

Casco on kypäränvalmistajana todellinen harvinaisuus. Se on vuonna 1989 aloittanut perheyritys, jonka toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle. Cascoa kypäränvalmistajana voisi koittaa kiteyttää sanoilla tyylikkyys, teknologia, traditio, turvallisuus ja tinkimättömyys. 

Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa, millä taataan tuotteiden korkean laadun lisäksi eettisesti kestävät tuotanto-olosuhteet. 

Kaiken keskiössä on tietysti itse tuote eli loistavat kypärät, joiden tekemiseen Cascolla on olemassa pitkät perinteet ja sen kautta saatu osaaminen. Siksi Cascon kypäriin luottavat niin monet ammattilaisista harrastajiin.  

 

Casco Roadster on täysin uudenlainen urbaaniin pyöräilyyn suunniteltu kypärä, joka lainaa niin teknisiä ominaisuuksia kuin ulkonäköäkin Cascon ammattitason maantiekypäriltä, tyylikkyyttä unohtamatta.

Tässä mallissa on integroitu ja erittäin laadukas ajovisiiri, joka suojaa silmiä säältä ja hyönteisiltä. Visiiri on helppo nostaa ja laskea alas. Visiiri on erinomainen myös silmälasien kanssa!

Casco Roadster kypärä on jokaista yksityiskohtaa myöten toteutettu Cascolle tyypillisellä tinkimättömyydellä. Lopputuloksena on sulavalinjainen ja erittäin kevyt monikerros-kypärä, jossa funktionaalisuus ja tyyli yhdistyvät saumattomasti erinomaiseen turvallisuuteen.

- Turvallinen monikerroksinen rakenne
- Säätörengas takaa hyvän istuvuuden, katso käyttövideo
- Uniikki Casco-Lock lukitus helpottaa käyttöä, katso käyttövideo
- Hyönteissuoja tuuletusaukoissa
- mukana Casco SPEED-mask etu-visiiri silmien ja silmälasien suojaksi
- lisävarusteena maskin tilalle erillinen irroitettava lippa
​- erinomainen istuvuus, myös silmälaseja käyttäville
- 360 asteen näkyvys heijastavien nauhojen ansiosta (näihin on saatavana lisävarusteena useita eri värejä )