Pyöräilykypärä Casco Speedster musta

Valmistaja: Casco
Tuotekoodi: 16.04.1542
Saatavuus: Varastossa
120.00€

Vaihtoehdot


* Pään Koko:

Määrä: Lisää koriin

Casco on kypäränvalmistajana todellinen harvinaisuus. Se on vuonna 1989 aloittanut perheyritys, jonka toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle. Cascoa kypäränvalmistajana voisi koittaa kiteyttää sanoilla tyylikkyys, teknologia, traditio, turvallisuus ja tinkimättömyys. 

Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa, millä taataan tuotteiden korkean laadun lisäksi eettisesti kestävät tuotanto-olosuhteet. 

Kaiken keskiössä on tietysti itse tuote eli loistavat kypärät, joiden tekemiseen Cascolla on olemassa pitkät perinteet ja sen kautta saatu osaaminen. Siksi Cascon kypäriin luottavat niin monet ammattilaisista harrastajiin.  

 

Casco Speedster  kypärä on kevyt ja aerodynaaminen, maantiepyöräilyyn suunniteltu kypärä, joka lainaa niin teknisiä ominaisuuksia kuin ulkonäköäkin Cascon ammattitason maantiekypäriltä, tyylikkyyttä unohtamatta.

Tässä mallissa on Air Guidline (pinnan optimotu aerodynamiikka) yhdistettynä takana olevan ilmanohjauksen maksimointiin, joka tomi täydellisesti riippumatta pään ajo-asennosta.

Casco Speedster on jokaista yksityiskohtaa myöten toteutettu Cascolle tyypillisellä tinkimättömyydellä. Lopputuloksena on sulavalinjainen ja erittäin kevyt monikerros-kypärä, jossa funktionaalisuus ja tyyli yhdistyvät saumattomasti erinomaiseen turvallisuuteen.

- Turvallinen monikerroksinen rakenne
- Säätörengas takaa hyvän istuvuuden, katso käyttövideo
- Uniikki Casco-Lock lukitus helpottaa käyttöä, katso käyttövideo
- Hyönteissuoja tuuletusaukoissa
- lisävarusteena on visiirin tilalle erillinen säädettävä ajomaski, 4 eri väriä tai automaattisesti tummuva visiiri
​- erinomainen istuvuus, myös silmälaseja käyttäville
- 360 asteen näkyvys heijastavien nauhojen ansiosta