Casco Young Generation pyöräilykypärä lapsille - Valkoinen

Valmistaja: Casco
Tuotekoodi: YGWP
Saatavuus: Varastossa
70.00€

Vaihtoehdot


* Pään Koko:

Määrä: Lisää koriin

Casco on kypäränvalmistajana todellinen harvinaisuus. Se on vuonna 1989 aloittanut perheyritys, jonka toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle. Cascoa kypäränvalmistajana voisi koittaa kiteyttää sanoilla tyylikkyys, teknologia, traditio, turvallisuus ja tinkimättömyys. 

Kaikki tuotanto tapahtuu Euroopassa, millä taataan tuotteiden korkean laadun lisäksi eettisesti kestävät tuotanto-olosuhteet. 

Kaiken keskiössä on tietysti itse tuote eli loistavat kypärät, joiden tekemiseen Cascolla on olemassa pitkät perinteet ja sen kautta saatu osaaminen. Siksi Cascon kypäriin luottavat niin monet ammattilaisista harrastajiin.  

 


Onko olemassa mitään hyvää syytä, miksi laadun ja turvallisuuden vaatimustasoa pitäisi madaltaa lastenkypärien kohdalla? Cascolla ei ainakaan tunnuta uskovan tähän! Monet Cascon aikuisten kypärien ominaisuudet, kuten Monocoque™-valettu sisärakenne yhdessä kovan ulkokuoren kanssa takaavat kevyen mutta äärimmäisen turvallisen kypärän. Kypärään on erikseen saatavilla talvisisus kylmiä ilmoja varten sekä sadesuoja syksyn sateille. Vaihdettavia heijastinnauhoja on saatavilla lähes kaikissa sateenkaaren väreissä ja niitä vaihtelemalla teet kypärästäsi helposti omasi näköisen!