Polkupyörän nahkalaukku Italjet

Valmistaja: Italjet
Tuotekoodi: ITA-REA-BAG
Saatavuus: Varastossa
320.00€
Määrä: Lisää koriin

Italjetin tarina alkoi vuonna 1959, kun maineikas Ducati -tallikuski Leopoldo Tartarini päätti huikean kisamenestyksen ja moottoripyörällä suoritetun, 60 000 kilometriä pitkän maailmanympärimatkan jälkeen perustaa oman yrityksensä. Ja Italjet oli syntynyt.
Alusta asti toiminnan peruskivenä ovat olleet suunnittelun ja käsityön tinkimätön liitto sekä pyrkimys pysyä aina askelen edellä kilpailijoita - asenne, jonka Leopoldo Tartarini omaksui jo kilpamoottoripyöräilijän urallaan. Italjet on suunnitellut ja valmistanut tähän mennessä jo yli 150 erilaista moottoripyörää. Design-palkintojen lisäksi Italjet-moottoripyöriä on ollut esillä muun muassa Museum of Modern Art- ja Guggenheim -museoissa New Yorkissa, ensin mainitussa ainoana kaksirenkaisena moottoriajoneuvona.
Nyt Italjetiä pyörittää jo 3.sukupolvi, luonnollisesti samalla, jo äidinmaidosta saadulla intohimolla. Italjetin sähköavusteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Bolognan Motor Valleyssa Italiasssa. Harjaantunut silmä näkee jo nopealla vilkaisulla, että Italjetin sähköpyörät valmistetaan samalla kokemuksella, ammattitaidolla, tinkimättömyydellä ja ylpeydellä, joka on nostanut sen moottoripyörät niin ikoniseen asemaan. Italjetin tyrmäävän kauniit sähköpyörät eivät mitenkään voisi olla kotoisin muualta kuin Italiasta, maasta jossa on niin pitkät perinteet nopeiden ja samalla verrattoman tyylikkäiden ajoneuvojen valmistamiseen! 

Oikein klassinen, tukevan oloinen canvas satulalaukku, ruskea

Tilava ja todella hyvän näköinen satulalaukku, johon voi laittaa vaikka työkalut, kameran, kännykän.. kaikkea mitä mukana tarvitseekaan.
Satulan remmikiinnikkeet ovat laadukasta nahkaa ja ovat helppoköyttöiset.

Etupuolen nahkaremmeissä on magneettinen pikalukitus, joten laukku on helppo avata vaikka kuskin sormet olisivat hieman kohmeessa...

Koko 20 x 11 x 7 cm