Naisten kaupunkipyörä Cooper Aintree

Valmistaja: Cooper
Tuotekoodi: COO-AIN
Saatavuus: Tilapäisesti loppu
945.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Cooper Bikes, Cooper Car Company:n polkupyörä-osasto, lanseerasi uuden polkupyörämalliston Earls Court Cycle Show:ssa  8. lokakuuta 2009. Nyt tämän ikonisen brittibrändin käsin tehdyt polkupyörät on saatavissa nyt myös Suomesta.

Mike Cooper kommentoi: "The Cooper Car Company:lla on aina ollut intohimo polkupyöriin, joten ajattelimme monipuolistaa liiketoimintaamme. Halusimme ottaa käyttöömme kaiken insinööritaidon tietämyksemme tehdäksemme polkupyörät, jotka tarjoavat parhaat mahdolliset komponentit parhaaseen hintaan”.

Huikea insinöörityö ja tekninen tietämys ovatkin olleet synonyymejä tälle brittiyhtiölle jo 50 vuotta.
Pohjautuen tähän sekä kilpailuperinteisiin, ensimmäiset ¨pyörämallit nimettiin legendaaristen Formula 1 -ratojen Monza ja Sebring mukaan, radat jotka juhlistivat Cooper-tallin F1 huikeaa mestaruutta vuonna 1959. Osuvasti kaikki pyörät onkin nimetty F1- ratojen mukaan, joissa Cooper on voittanut osakilpailun.

Cooper valikoimaan kuuluu single speed- malleja, moderneja kaupunkipyöriä sekä 60-luvun klassiseen tyyliin pohjautuvia maantiepyöriä.

Kaikissa malleissa on hyödynnetty moderni tekniikka sekä klassiset komponentit, kuten Reynolds:n teräsrungot 520, 531, 631 tai 853, satulat Brooks Swallow, Cooperin ohjaustangot ja muut design- ja huippuosat.

      

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

COOPER AINTREE 3 vaihteinen
Tyylikäs.Elegantti.

Aintree on Brittiläinen klassikko, tunnettu parhaiten klassisena hevosratana mutta kultaisina aikoina se oli myös F1 -rata.
Ja täällä Cooper F1 auto voitti Britannian F1 Grand Prix kisan vuonna 1959.

Aintree on nopea, kevyt sekä miellyttävä ajaa.
Kaunis runko on Reynolds 520 Cr-Mo-terästä, joka varmistaa kevytrunkoisen pyörän kestävyyden ja luotettavuuden. Reynolds on pyörän runkomateriaaleista yeisesti arvostetuin.

Cooper yhdisti oman insinööri-tiiminsä Sturmey Arherin kanssa luodakseen täysin uniikin kampisarjan, ja yhdistivät sen Shimanon 3-vaihteiseen napaan taatakseen kerrassaan erinomaisen suorituskyvyn samalla säilyttäen klassisen, siistin ulkonäön.

Aintree on miellyttävä ja kevyt kaupunki- ja työmatkapyörä vuosiksi eteenpäin.

Alex-race -vanteet ja Tektro-jarrut takaavat jarrutustehon.
Klassinen Brooks B17S Lady -satula täydentää kokonaisuutta..
Aintree on täydennetty kiiltävillä metalliseoslokasuojilla

Cooper bikes käyttää pyöriinsä omaa ja ikonista insinööri-asiantuntemustaan, ja ne ovatkin suunniteltu ja valmistettu asiakkaittemme korkean vaatimustason mukaan. Cooper bikes varmistaa että kaikki komponentit vastaavat tai ylittävät uusimmat CEN testien standardit, ja on yhteistyössä vain luotettujen, tunnettujen alan spesialistien ja komponenttivalmistajien kanssa.

Saatavana runkokoot 48 cm, 52 cm ja 57 cm

Yleinen
SpecsRUNKO - Reynolds 520 teräs KOOT - XS=48cm / S=52cm / M=57cm VÄRIT -Vaalean sininen / Punainen PAINO - 12.7 KG VAIHTEET - 3 Shimano Nexus JARRUT - Tektro R559 dual pivot taottua alumiinia JARRUKAHVAT - Tektro FL-750 taottua alumiinia Ohjainlaakeri - 1" kierteinen OHJAINKANNATIN - pysty Quill malli taottua alumiinia OHJAUSTANKO - Cooper Vista hieman taivutettu GRIPIT - Velo mustat SATULA - Brooks B17 musta tai hunaja SATULATOLPPA - Kiiltävää alulmiinia, mikrosäätöinen ETURATAS - Cooper / Sturmey Archer 44T 7075 anodisoitu KAMMET - Sturmey Archer FCT64 6061 kiillotettu, taotut KETJU - KMC Z510 HX 1/8" x 1/2" POLKIMET - VP kiilloitettu alumiini KESKIÖ - Sun Race kasetti VANTEET - Alex race, hopea RENKAAT - Kenda KWest 32 x 622 ETUNAPA - Sturmey Archer HBT TAKANAPA - Shimano Nexus 3-v LOKASUOJAT - Teräs Cooper tavarateline