Pashley Aurora Naisten hybridi-pyörä

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PAS-AUR
Saatavuus: Varastossa
1600.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Klassinen Mixte-runko on kaunis ja nopea kuin mikä;  Pashley Aurora

Aurora on ketterä ja kevyt pyörä, sen täydellisen klassinen mixte-runko on siro ja sopii työmatkaliikenteeseen, kaupunkiin ja pidemmille pyöräretkille.
Runkomateriaalina on paras mahdollinen materiaali - Reynolds 531 tupla-ohennettu teräs, jolla on vielä tähänkin päivään saakka eniten Tour-voittoja. Runko on luonnollisesti käsin ja perinteisin menetelmin lukittu Stratford-Upon-Avonissa Pashleyn pienessä pajassa.
Aidompaa mixte-pyörää ei enää valmisteta missään muualla, Aurora on hieno esimerkki laadukkaasta ja perinteisestä käsityöstä.

Napakat ja monipuoliset 8 Shimano Alfine napavaihteet sormikärki-ohjauksella, pitkät lokasuojat ja tarkat jarrut yhdistyvät Auroran hienovaraiseen eleganssiin. Värinä on  klassinen Old English White valkoinen.
Lisävarusteena saatavana etu- ja takatavaratelineet.

Tulossa lähiaikoina koko 20,5" , Heinäkuussa 22,5".

Tehtaalta Englannista tilattaessa toimitusaika on noin 6-7 viikkoa

Pashley Instagram

Yleinen
SpecsVärit: Old English White valkoinen Runko: Käsin tehty, perinteisesti lukittu ja juotettu, kevyt Reynolds 531 ohennettu teräs Haarukka : Upea valettu kruunu Reynolds kartiolla ja kauniilla viimeistelyllä Ohjaustanko: Alumiinia, pienellä nousulla ja hieman taaksepäin taivutettu Vaihteet: Shimano Alfine 8 vapavaihde, Rapidfire peukalovaihtajalla Kampisetti: Shimano Alfine (39h, 170mm), ketjusuojalla Jarrut: Klassiset dual-pivot jarrut siisteillä ja laadukkailla jarrupaloilla, klassisen minimaaliset jarrukahvat Vanteet: Mavic A319 alumiinivanteet pikalukoilla, tuplaohennetut teräspinnat Renkaat: 28-622 Panaracer Pasela renkaat, puhkeamissuojatut Lokasuojat: Kiillotetut, ruostumatonta terästä Satula: Brooks B17s nahkasatula kromatulla teräsrungolla Sisältyvät varusteet: Pashley käsin tehdyt nahkaiset kädensijat, mikrosäätöinen satulatolppa, soittokello Runko-koot: 18" (47,52 cm), 20" (50,8 cm) ja 22" (55,8 cm)