Pashley Princess Sovereign naisten perinteinen pyörä

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PRI-SOV-VIH
Saatavuus: Varastossa
945.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Princess Sovereign on aito malliesimerkki tyylikkäästä ja aidosti käsin tehdystä pyörästä, joka on säilyttänyt mallinsa jo vuosikymmeniä.
Tämä tyylikäs englantilainen kaupunki- ja maaseutupyörä on todellinen 20-luvun klassikko, ajaton ja perinteitä kunnioittava, ei kopio. Kaikki Pashley pyörät valmistetaan tilauksesta heidän tehtaallaan Shakesperen kotikaupungissa Stratford-Upon-Avonissa.

Princess Sovereing mallissa on napadynamo-valo edessä ja patterilla toimiva takana, viisi vaihdetta ja lukkiutumattomat käsikäyttöiset napajarrut edessä ja takana. 
Umpinainen ketjusuoja yhdistettynä lokasuojaan takaa käytännöllisyyden ja ajomukavuuden joka säällä. Muutenkin pyörä on rakennettu niin että huollon tarve on minimoitu.
Pyörässä on myös Basta runkolukko. 
Ohjaustankoon kiinnitetyssä brittiläisessä pajukorissa tavaroita voi kuljettaa kätevästi perinteisellä tyylillä.

Värit: Buckingham Black musta tai Regency Green vihreä
 
Koot: 17.5" sopii 150-165 cm, 20" sopii 165 - 190 cm ja 22.5" sopii 180-200 cm pituiselle
 
Runko: Käsin tehty, perinteisesti lukittu ja juotettu teräs
 
Vaihteet: 5, Sturmey Archer X-RD5 napavaihteet
 
Jarrut: Sturmey Archer napajarrut, käsijarrut
 
Renkaat: Puhkeamissuojatut Schwalbe Marathon Plus heijastinnauhalla varustetut, aluminivanteet, pinnat ruostumatonta terästä
 
Satula: Antique brown Brooks B66s
 
Sisältyvät varusteet: Napadynamo LED valo, Pletscher tavarateline, Basta runkolukko, Pashley pajukori, mikrosäätöinen satulatolppa, soittokello, seisontatuki, hieno pumppu

Pashley Instagram kuvat

Pashleyn Princess sivut
 
Pashley omistajien kuvia

 

Yleinen
SpecsGears: Sturmey Archer 5 speed C50 hub gear with thumb shifter control, or Shimano Nexus Premium Geared 8 speed hub gear with Tap Fire shifter Frame: Traditionally lugged and brazed hand-crafted steel Fork: Tubular crown, hand-brazed Saddle: Antique brown Brooks B66s Handlebar: Chrome plated raised bar, with authentic black rubber grips, on an alloy and stainless steel stem Brakes: All-weather, low maintenance front and rear hub brakes Wheels: 26" polished alloy rims with stainless steel spokes (22" frame has 28" rims) Tyres: 26x1 3/8" Schwalbe Marathon Plus tyres (22" frame has 28 x 1/2" tyres) Mudguards: Classic profile steel guards with hand applied gold lining and rear reflector Pedals: Alloy body with non-slip rubber inserts Crankset: Traditional, slender chromed steel cranks Other Features: Fully-enclosed chaincase, large ding-dong bell, wicker basket, protective skirtguard, classic hub-dynamo headlamp, LED rear light, Pletscher alloy rear carrier, propstand, frame-fitting lock and pump Frame Sizes: 17.5", 20" or 22" (see sizing)