Pashley Classic No. 33

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: CLA-33
Saatavuus: Tilaustuote
2080.00€

Vaihtoehdot


* Väri:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Pashley ylpeänä esittää: Classic No.33

Ikoninen ja alkuperäinen tavarapyörien klassikko jota on valmistettu kohta 100 vuotta! 

Classic No. 33 on erinomainen myynti-, lanseeraus- mainoskäytössä.
Jjo vuosikymmeniä tämä pyörä on ollut yleinen näkymä Englanissa, yleisimmin sitä on käytetty jäätelönmyytiin, kahvin ja kylmien juomien myyntiin ja eri ruokatuotteiden jakeluun sekä myyntiin.
Sen etuosaan voit kuormata 200kg kuorman, kehikossa on rei'itys eri tarpeisiin ja vaikka maahantuomallemme pakastinkaapille.
Etuosaan voit iste rakentaa haluamasi mallisen kuljetus - / näkyvyyslaatikon.
Lisävarusteena saatava taka-tavarateline tuo lisää näkyvyyttä ja kuljetuskapasiteettia, teline on todella iso.

Etuosan pakastimen ja rungon laatan teippaus 210,00€.

Englantilaista käsityötä vuodesta 1926.
Lisävarusteina mm. nahkaiset tai geelipehmustetut tankonauhat, valot, tavarateline taakse ja tavaratelineen mahtavan kokoinen pajukori, kannellinen

Pashley kotisivu linkki Classic No.33 

Yleinen
SpecsRunko- Perinteisin menetelmin käsin lukittu ja juotettu teräs, käsin tehty, suunniteltu teollisuuskäyttöön Runkokoko- 22,5" Väri- Musta, Punainen, Vihreä, Kerma; voit myös teettää oman värisi Vaihteet- Sturmey Archer 1-vaihteinen napavaihteisto Ohjaustanko- Teräs Jarut- Sturmey Archer takajarru parkkitoiminnolla (käsikahva!) ja tupla-vannejarrut edessä Vanteet- 26" takana ja 24" edessä, alumiinia, suuniteltu teollisuuskäytöön Renkaat- Schwalbe 26" 47-571 Marathon Plus takarengas, 50-559 Big Apple eturenkaat, puhkeamissuojatut ja heijastavilla sivunauhoilla Eturatas- Stronglight Success alumiinia (170mm, 32T) Satula- Brooks B33 mahtava nahkasatula etujousilla Lokasuojat- Raskaaseen käyttöön suunitellut, maalatut, terästä Kuljetuskapasiteetti- yhteensä 200 kgMuut varusteeet- Iso ja tilava etukehikko (W= 680mm x L=840mm), integroitu varjon kiinnike, pumppu, runkolaatta Lisävarusteet - iso pajukori, iso tavarateline