Pashley Countryman miesten pyörä

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PAS-COU
Saatavuus: Varastossa
1600.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Countryman on ketterä ja kevyt pyörä, sen hillityn eleganssi randonneur-tyyppinen runko sopii täydellisesti työmatkaliikenteeseen, kaupunkiin ja pidemillekin maaseuturetkille.Reynolds 531 runko on todellinen klassikko jonka ominaisuudet huomaat ajossa.
Etu- ja takahaarukasssa korvakkeet telineiden kiinnitykseen
Napakat ja monipuoliset 8 vaihdetta sormikärki-ohjauksella, pitkät lokasuojat ja klassinen rugon väri yhdistyvät Countrymanin hienovaraiseen eleganssiin.
 
Värit: Dusk Blue sininen
Runko: Käsin tehty ja kevyt Reynolds 531 ohennettu teräs, perinteisesti lukittu ja juotettu
Vaihteet: Shimano Alfine 8 rumpuvaihde
Jarrut: Klassiset dual-pivot jarrut siisteillä ja laadukkailla jarrupaloilla,klassisen minimaaliset jarrukahvat
Renkaat:  Panaracer Pasela 622 x 28, kevyt puhkeamissuojaus, alumiiniset Mavic vanteet tupla-ohennetuilla pinnoilla, luonollisesti ruostumatonta terästä
Satula: Brooks B17 honey brown nahkasatula kromatulla teräsrungolla

Sisältyvät varusteet: Pashley käsin tehdyt nahkaiset kädensijat, mikrosäätöinen satulatolppa, soittokello
 
Lisävarusteet: tavaratelineet eteen ja taakse, led valot, seisontatuki

Koot: 20" (50,8 cm) , 21.5" (54,61 cm) , 23" (58,42 cm) ja 24.5" (62,23 cm) 

20" runko sopii noin 168-175 cm
21.5" runko sopiin noin 175-183 cm
23" runko sopii noin 180-195
24,5" runko sopiin noin 191-210 cm

Pashley Instagram

Yleinen
SpecsRunko: Käsin tehty, perinteisesti lukittu ja juotettu, kevyt Reynolds 531 tuplaohennettu teräs, aito klassikko Haarukka : Upea valettu kruunu Reynolds kartiolla ja kauniilla viimeistelyllä Vaihteet: Shimano Alfine 8 napavaihde, Rapidfire peukalovaihtajalla Ohjaustanko: Alumiinia, pienellä nousulla ja hieman taaksepäin taivutettu Jarrut: Klassiset dual-pivot jarrut siisteillä ja laadukkailla jarrupaloilla, klassisen minimaaliset jarrukahvat Kampisetti: Shimano Alfine (39h, 170mm), ketjusuojalla Renkaat: 28-622 Panaracer Pasela renkaat, puhkeamissuojatut Vanteet: Mavic A319 alumiinivanteet pikalukoilla, tuplaohennetut teräspinnat Lokasuojat: Kiillotetut, ruostumatonta terästä Satula: Brooks B17s nahkasatula kromatulla teräsrungolla Sisältyvät varusteet: Pashleyn käsintehdyt nahkaiset kädensijat, mikrosäätöinen satulatolppa, soittokello Runkokoot: 20" runko sopii noin 168-175 cm 21.5" runko sopii noin 175-183 cm 23" runko sopii noin 183-195 24.5" runko sopii noin 195--208 cm