Pashley Pathfinder Tour miesten maantiepyörä

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PAS-TOU
Saatavuus: Varastossa
2080.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Pashley Pathfinder Tour

Pashley on arvostettu klassisten polkupyörien valmistaja jonka uusin malli Pathfinder jatkaa vanhoja perinteisiä käsityömenetelmiä.
Pathfinder malleissa Pashleyn ainutlaatuinen estetiikka yhdistyy klassiseen geometriaan ja todelliseen suorituskykyyn.
Pathfinder mallit on suunniteltu ja valmistettu ympärivuotiseen ajoon, valittavana on korkeatasoiset maantievaihtajat tai napavaihteet.
Käsin tehtyjen runkojen materiaaleiksi on valittu ohennetut Reynolds 531 ja 631 teräsputket jotka on hienosti muhvitettu, kokonaisuus takaa herkän ja kevyen ajotuntuman dynaamiseen ajoon.
Hieman pidennetty haarukka ja stemmi tuovat mukavan pystyn ajoasennon ja mahdollistavat klassisen suoran pääputken, mukavan pitkä akseliväli tuo mukavuutta ja vakautta laukkujen kanssa ajamiseen ja ohjausgeometria antaa luotettavan kontrollin karkeammassakin maastossa.
Erinomaista suorituskykyä tukee huikeat TRP jarrut joita luonnehditaan parhaiksi luokassaan.

Runko
Perinteisesti lukittu ja juotettu sekoitus Reynolds 531 ja 631 ohennetuista putkista. Yksilöllisesti Englannissa käsin tehty.
Haarukka
Valetut kruunut ja huikean hienot dropoutit varmistuslaipoilla on suunniteltu erityisesti voimakkaita jarrutuksia kestämään.
Vaihteet
Etuvaihtaja  
Campagnolo Veloce Braze On
Takavaihtaja
Campagnolo Veloce 10 Speed
Eturatas
Campagnolo Veloce Compact 50/34t
Takaratas
Shimano Alfine 20h Campagnolo Veloce 13-27t
Ketjut
Campagnolo Veloce 10 v
Jarrut
TRP Spyre Dual Piston mekaaniset levyjarrut  w/160mm, "the best in their class"
Jarrukahvat Campagnolo Veloce Ergopower
Ohjaustanko Klassinen kiillotettua alumiinia
Ohjainkannatin Kiillotettua alumiinia
Tankonauha  Brooks Organic Cotton 
Vanteet  
Ryde Comet 32h Disc Specific vanteet korkeatasoisilla kiillotetuilla navoilla, tupla-ohennetut ruostumattomat Sapim pinnat
Renkaat 
Continental Gatorskins Folding 700 × 32c
Satula  
Brooks Cambium C17
Satulaputki  Kiillotettua alumiinia
Värit  Graphite Grey 

Runkokoot  50, 53, 56 ja 59cm. 

Rungon väriset lokasuojat, ruoatumaton teräs

Pashley Pathfinder Tour site

Pashley Instagram

Yleinen
SpecsPathfinder Tour Runko: Perinteisin menetelmin käsin lukittu ja juotettu Reynolds 531 ja 631 ohennettu teräs. Juotetut kiinnikkeet etu-ja takatelineille. Pashleyn omat erikoiset taka-dropit Vaihteet: 20, Campagnolo Veloce Ergopower 2x10 vaihtajat. 13-29 kasetti Haarukka: Valetut perinteiset kruunut ja dropoutit jotka on rakennettu kestämään levyjarrujen rasitusta. Satula: Brooks Cambium C17 Ohjaustanko: Klassinen taivutettu maantietanko Brooks Organic Cotton tankonauhalla Jarrut: TRP Spyre levyjarrut (160mm ) Renkaat: 32H Ryde Comet, navat terästetty tupla-ohennetujen Sapim teräs-pinnojen kanssa Renkaat: 700x32c Continental Gatorskin folding Lokasuojat: Ruostumaton teräs, rungon väriset Kampisetti: Kompaki Campagnolo Veloce 34/50TRunkokoot: 50, 53, 56 ja 59cm