Pashley Penny sininen naisten kaupunkipyörä

Uusi
Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PAS-PEN-DBL
Saatavuus: Varastossa
840.00€

Vaihtoehdot


* Väri:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Penny tarjoaa mahtavan ajonautinnon monestakin syystä, se on todella käytännöllinen ja mukava pyörä.
 
Sen käsin tehty, täysin ainutlaatuinen teräsrunko, satiinivärit ja ladukkaat komponentit erotuvat edukseen muista. Penny pohjautuu Pashleyn 1940-luvulla tehtyyn Parabike.pyörään.
 
Tukeva mutta kevyt teräsrunko sekä leveät pistosuojatut renkaat sopivat erinomaisesti pidemmille matkolle ja erityisesti kaupunkiajeluun.
 
Värit: Willow Green vihreä tai Dusk Blue sininen
 
Koot: 19" sopii 160-185 cm
 
Runko: Multi-putkitettu käsin juotettu teräsrunko, etuhaarukka Cro-Mo
 
Vaihteet: 5, Sturmey Archer C50 napavaihteet
 
Jarrut: Sturmey Archer lukkiutumattomat napajarrut, käsijarrut
 
Renkaat: Pistosuojatut Schwalbe Marathon Plus 47-559 heijastinnauhalla varustetut, aluminivanteet, pinnat ruostumatonta terästä
 
Satula: Aged Brooks B67s nahkasatula tuplajousilla ja nahkanöyreillä
 
Sisältyvät varusteet: Ketjusuoja, lokasuojat, micro-säädettävä satulatolppa, korkki-sekoite kädensijat,mini-Ding-dong-kello
 Lisävarusteina: LED valot, tavarateline
 
Pashleyn Penny sivut

Pashley Instagram
 

Yleinen
SpecsVaihteet: Uusi Sturmey Archer 5 v C5, vähähuoltoinen napavaihteisto Runko: Käsin tehty ja hitsattu teräs, korvakkeet etu- ja takatelineille Haarukka: Perinteisin menetelmin lukittu CrMo muhvit Satula: Brooks B67s Aged Ohjaustanko: Alumiinia, hieman taivutettu, alumiini ja teräs ohjainkannatin Jarrut: Sturmey Archer jokasään lähes huoltovapaat napajarrut Renkaat: 26" kiillotetut alumiinivanteet ja ruostumattomat teräspinnat Renkaat : 26x1 3/4" Schwalbe Marathon Plus pistosuojatut Lokasuojat: Tyylikkäät pyöristetyt teräslokasuojat, takaheijastin Polkimet: Alumiinirunkoiset Kampisetti: Stronglight (46H)Muuta: Ketjusuoja, mini ding-dong- kello, korkkiset kädensijat, mikrosäätöinen satulatolppa Runkokoko: 19"