Pashley Poppy - Sininen

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: PAS-POP-SIN
Saatavuus: Varastossa
700.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Pashley Poppy tulvii upeaa väriä päivää piristäen.

Poppy perustuu Pashleyn klassikkoon, Princessiin, pyörissä on sama käsin tehty runko.
Sillä on tuttu elegantti kaareva runko, moderni ohjaustanko jonka aidosta korkista ja kumista valmistetut kahvat viimeistelevät sen kauniisti. Poppy on todellinen katseenvangitsija, yksinkertaisen tyylikäs ja täydellinen kumppani lämpimien kesäpäivien maaseuturetkille tai öisille kaupunkiajeluille.

Umpinaiset ja huoltovapaat Sturmey Archer napajarrut sekä napavaihteet tuovat luotettavuutta läpi vuoden ajeluille.

Molempia värejä heti saatavana.

Runkokoot
17.5" sopii 150-160 cm, 20" sopii 165 - 190 cm ja 22.5" sopii 180-200 cm pituiselle.Mitat ovat suuntaa antavia.
Värit
Blush Pink tai Pastel Blue

Runko: Pashleyn oma käsin tehty teräsrunko
 
Vaihteet: 3, Sturmey Archer XRD3[W] napavaihteet
 
Jarrut: Sturmey Archer napajarrut, käsijarrut
 
Renkaat: perinteiset kermanväriset Shwalbe Delta Cruiser heijastinnauhalla varustetut,  pinnat ruostumatonta terästä
 
Satula: Brooks Honey B67s
 
Sisältyvät varusteet: Micro-säädettävä satulatolppa, korkki-sekoite kädensijat, mini-Ding-dong-kello, hieno pumppu
 
Hinta 700€, varastomalli
Lisävarusteet
Nahkaiset lisävarusteet, pajukori sekä perinteinen tavarateline
Old style taittojalka + 30€
Pajukori + 30€

Pashley omistajien omia kuvia

Yleinen
SpecsGears: Sturmey Archer 3 speed, low maintenance hub gear (XRD-3) with trigger shifter Frame: Traditionally lugged and brazed hand-crafted steel Fork: Tubular crown, hand brazed Saddle: Honey brown Brooks B67s Handlebar: Alloy flat bar with slight back-sweep on an alloy and stainless steel stem Brakes: Sturmey Archer all-weather, low maintenance front and rear hub brakes Wheels: 26" polished alloy rims with stainless steel spokes (22" frame has 28" rims) Tyres: 26x1 3/8" Cream Schwalbe Delta Cruiser tyres (22" frame has 28 x 1/2" tyres) Mudguards: Classic profile steel guards with hand-applied silver lining and rear reflector Pedals: Alloy body with non-slip rubber inserts Crankset: Traditional slender chromed steel cranks Other Features: Protective chainguard, mini ding-dong bell, cork compound grips, frame-fitted pump Frame Sizes: 17.5", 20" and 22"