Pashley Roadster Sovereign 26 - Musta

Valmistaja: Pashley
Tuotekoodi: ROA-SOV-26
Saatavuus: Tilaustuote
925.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Pashley Cycles - England's longest established bicycle manufacturer

Pashley Cycles on vanhin toimiva polkupyörävalmistaja Englannissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1926 ja pieni tehdas sijaitsee Stratford-upon-Avonissa. Kaikki erikoisvalmisteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan täällä edelleen käsin alkuperäisten mallien mukaan.

Kaikki Pashleyllä on aitoa ja huippuluokkaa: alkuperäinen oma design sekä osat rungon käsin tehdyistä liitoksista komponenttien laatuun. Brooksin nahkasatulat, Schwalbe-renkaat, alkuperäiset Reynolds-teräsrungot, omat nahkavarusteet, lukkiutumattomat rumpujarrut, kromiviimeistelyt... kaikki huippulaatua, jota voit vaatia käsin tehdyltä, yksilölliseltä pyörältä.

Kaikki Pashleyn pyörämallit on rakennettu vastaamaan vaativia standardeja. Mallistoon kuuluu klassisia, aitoja ja perinteisiä polkupyöriä, kaupunkipyöriä esim. Princess ja Roadster sekä uniikkeja kilpureita kuten Guv’nor Path Racer sekä Clubman-mallit.

Siitä asti, kun William “Rath” Pashley perusti yrityksen yli 80 vuotta sitten, on yritys tutkinut asiakkaittensa tarpeita ja toiveita, ja luonut niiden pohjalta oman ainutlaatuisen polkupyörämallistonsa. Suunnittelijamme luovat tyylikkäitä pyöriä täysin uudenlaisilla toiminnoilla. Uudet mallit uskotaan kokeneen ja taidokkaan valmistusryhmän käsiin. Jokainen polkupyörä rakennetaan ja viimeistellään Stratford-upon-Avonissa alusta loppuun käsin. Yrityksen työntekijöiden sitoutuminen ja yksityiskohtien arvostaminen on tuonut Pashleylle kiistattoman ykkössijan laadukkaisten teräsrunkoisten polkupyörien valmistajana Britanniassa.

Tarvitsetpa sitten modernia tai klassista polkupyörää huvi- tai hyötykäyttöön, Pashleyn valikoimasta löydät yksilöllisen pyörän, joka erottuu muista. Nämä polkupyörät on valmistettu istumaan elämäntapaasi, toimimaan kuin unelma, ja yksinkertaisesti tuomaan nautintoa ajamisen. "Me Pashleylla sanomme, että polkupyörämme ovat malliltaan erilaisia ja luonteeltaan erottuvia”. Uskomme, että kokeiltuasi olet samaa mieltä.

Katso Pashley kotisivut
Pashley historiallisia kuvia 
Pashley Instagram
Pashley-pyörien omistajien omat kuvat

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Pashley ylpeänä esittää: Pashley Roadster 26, perinteisenä englantilaisella 20 tuuman runkokoolla.

Roadster 26 on erinomaisen laadukas pyörä trendikkäälle ja myös perinteisemmälle herrasmiehelle. 20"-runkokoko on ainoa koko, jolla tätä mallia on valmistettu jo 60 vuotta! Tämä koko sopii noin 170-184 cm miehelle aivan mainiosti, hieman muista malleista pidempi runko tuo miellyttävän ajoasennon pidemmillekin ajeluille.

Käsintehdyssä Roadster 26:ssa on Sturmey Archerin kolmivaihteiset napavaihteet ja napajarrut, 20"-runko, värinä Buckingham Black.
Shwalbe Marathon Plus tai  Continental CityRide puhkeamissuojatut 26" renkaat, Brooks 72 -nahkasatula.

Sovereign-mallissa on Classic-versioon verrattuna tukijalka, tavarateline ja valot sekä 5 vaihdetta.

Englantilaista maaseututunnelmaa nahkaisilla käsikahvoilla jo vuodesta 1926!
Lisävarusteina Pashleyn oma nahkasarja.

 

Yleinen
SpecsGears: Sturmey Archer 5 speed C50 hub gear with thumb shifter control, or Shimano Nexus Premium Geared 8 speed hub gear with Tap Fire shifter Frame: Traditionally lugged and brazed hand-crafted steel Fork: Tubular crown, hand-brazed Saddle: Brown Brooks B72 natural leather saddle with loop spring frame Handlebar: Chrome plated raised bar on an alloy stem, with authentic black rubber grips Brakes: All-weather, low maintenance front and rear hub brakes Wheels: 26" polished alloy rims with stainless steel spokes Tyres: 26x1 3/8" Schwalbe Marathon Plus Mudguards: Classic profile steel guards with hand-applied gold lining and rear reflector Pedals: Alloy body with non-slip rubber inserts Crankset: Traditional slender chromed steel cranks Other Features: Fully-enclosed chaincase, large ding-dong bell, classic hub-dynamo headlamp, LED rear light, Pletscher alloy rear carrier, propstand, frame-fitting lock and pump Frame Size: 20" (suitable for an inside leg of 27-31")