Electra Townie Balloon 7i EQ - harmaa Army Grey

Valmistaja: Electra Bikes
Tuotekoodi: 514470
Saatavuus: Ota yhteyttä tilauksesta
799.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.”
Electra bikes perustettin 1993 paikassa Vista, San Diego, California, USA, aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat lähes katoamassa sukupuutoon.

Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin, Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana, Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stresittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät.

Ja tuotapikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannollakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa.
Ja viime vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa oli Electra Townie Oranssi!

Ja nyt niitä saa siis Suomestakin!

Electra Townie® on taydellinen ja miellyttävä pyörä joka-päiväiseen käyttöön, et varmasti löydä samanlaista ajokokemusta.
Ja hei, tämähän on USA:n eniten myyty pyörä, joten on siinä jotain erikoista!

Townie oli ensimmäinen malli jossa oli Electran patentoima Flat Foot Technology®, rento ja miellyttävä runkogeometria joka sallii jalkojen laskemisen tukevasti maahan ilman että polkimet olisivat tiellä. Unohtamatta erinomaisen mukavaa ajoasentoa.

 Shimano Nexus 7 napavaihteet ovat luotettavat ja turvalliset, jarrut  myös  Shimano Nexus; näillä kelpaa ajella mihin vain.

Runkona 6061-T6 alumiini on kevyt ja vankka, tällä on mukavaa ajella rappusia ylös ja alas. Yllätyt miten kevyt Townie onkaan.

Balloon 7i EQ mallissa on isot, muhkeat ja pehmeästi rullaavat  Schwalbe Fat Frank renkaat, maalatut lokasuojat ja integroidut Led-valot napadynamolla

Yleinen
SpecsVaihteet: 7, Shimano Nexus kierrettävä käsivaihtaja Runko: Townie Balloon 6061-T6 alumiini, Flat Foot Technology Haarukka: Straight Blade korkealujuus-teräs Uni-CrownOhjainkannatin: Classic 25.4mm Quill kiillotettu Ohjainlaakeri: Semi-integroitu 1 1/8", kierteinen, terästä Ohjaustanko: Townie 6061-T6 alumiini Gripit: Electra Ergo muotoillut, satulan värisetJarrut: Shimano rullajarru edessä, jalkajarru takana Jarrukahvat: Alumiinia, säädettävätEtunapa: 36H Shimano Nexus Dynamovalolla Takanapa: 36H Shimano Nexus 7-vaihteinen jalkajarrulla Kammet: 3-osainen 170mm Electra Custom alumiini, eturatas 44T teräs Takaratas: Shimano 20T Ketjut: KMC 410 niklattu Polkimet: Alumiinia, Non-Slip käsiteltyVanteet: Electra Alloy Painted with Machined Sidewalls 32H /36H Pinnat: 14G Stainless with Brass Nipples Renkaat:Schwalbe Fat Frank 26" X 2.35" Balloon puhkeamissuojatut Kevlar Guard, 67TPISatula: Ergonomisesti muotoiltu ja jousitettu Satulatolppa: 27.2mm X 300mm Classic alumiiniaExtrat: Spanninga Dynamo Led valot edessä ja takana, maalatut lokasuojat, maalatut ja raidoitetut vanteet, kaapelit rungon sisällä,osat ruostesuojattu