Electra Loft GO! 8i naisten kevyt sähköpyörä

Valmistaja: Electra Bikes
Tuotekoodi: 546039
Saatavuus: Varastossa
2695.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.”
Electra bikes perustettin 1993 paikassa Vista, San Diego, California, USA, aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat lähes katoamassa sukupuutoon.

Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin, Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana, Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stresittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät.

Ja tuotapikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannollakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa.
Ja viime vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa oli Electra Townie Oranssi!

Ja nyt niitä saa siis Suomestakin!

Electra Loft Go! Todella tyylikäs naisten sähköavusteinen pyörä 

Tämän päivän mukainen tyylikäs kaunotar on tehty jokapäiväiseen ajoon, laatua ja varusteita joita on vaikea löytää tähän hintaan muualta.
Loft on yksi Electran myydympiä malleja, eikä syyttä - se on luotettava, mukavan tuntuinen, erittäin kevyt ja rullaakin kevyesti - kerrassaan mainio pyörä. Miellyttävän pysty ajoasento tuo varmuutta kaupunkiajoon. Leveät (50-622) Schwalben pistosuojatut Fat Frank-renkaat ovat täydelliset kaupungin epätasaiseen maastoon ja myös hiekkateille, renkaiden paksuus pehmentää miellyttävästi ajotuntumaa.

8-vaihteinen napavaihteisto on kätevä, helppo, huoleton ja helppohoitoinen, ajelet sitten kaupungilla etsien kivaa paikkaa nauttia kylmää kuohuviiniä tai vaikka pidemmälle työmatkalle.

Hydrauliset levyjarrut ovat tehokkaat ja kevyet.

Pyörän varustelutaso on hyvä, Bosh Bosch Active Drive keskiömoottorin suorituskyky ja luotettavuus ovat vailla vertaansa.
Keskiömoottori takaa erinomaisen tasapainon pyörän, matala painopiste lisää ajovarmuutta.
Bosch on aitoa Saksalaista laatua jossa mahdolliset takuut ja huollot toimivat kuten pitääkin.
Leveät ja uskomattoman kevyet tavaratelineet lisäävät Loftin käyttömahdollisuuksia.

Saatavana värit kerma, musta ja aqua.

Akku Lithium-ion 11Ah/400wh, 36V, tehoa ja vääntöä riittää
•4 avustus-tehoa: Eco, Tour, Sport jaTurbo
• 40-120 km ajosäde riippuen sähkön käytöstä ja maastosta 
•Latausaika 1.5 h 50%, 3.5h 100%
•Maksimi nopeus avustukselle; 25 km/h
•Akulla 2 vuoden takuu
•Shimano Nexus 8-v napavaihteisto
• eBike -hyväksytyt levyjarrut
• Schwalbe Fat Frank pistosuojatut renkaat
* Maalatut lokasuojat ja vanteet
* Led etu- ja takavalot
* Tavaratelineet edessä ja takana
 

Yleinen
SpecsAkku: Bosch PowerPack 400 Moottori: Bosch Active line 250w Vaihteet: 8, Shimano Nexus napavaihde, kierrettävä käsivaihtaja Runko: Erikoiskevyt ja ohennettu 6061-T6 alumiini, yksi koko Haarukka: Straight Blade korkealujuus-teräs Uni-Crown Ohjainkannatin: 25.4mm, 80 mm Ohjainlaakeri: Semi-integroitu 1 1/8", kierteinen, terästä Ohjaustanko: Electra Custom, alumiini Gripit: Electra Ergo muotoillut, satulan väriset Jarrut: Hydrauliset levyjarrut Jarrukahvat: Alumiinia, säädettävät Etunapa: 36H Levyjarruille, matalalaippainen Takanapa: 36H Shimano Nexus 8-vaihteinen Kammet: FSA alumiini, 170mm, Bosch Type, 18T FSA Cog Takaratas: Shimano 20T Ketjut: KMC X10e 1/2' x 3/32" niklattu Polkimet: Alumiinia, Non-Slip käsitelty Vanteet: 700c 36H Pinnat: 14G ruostumaton teräs, messinkinippelit Renkaat:Schwalbe Fat Frank 50-622 Balloon Kevlar® Guard Casing, 67TPI PuhkeamissuojatutSatula: Ergonomisesti muotoiltu ja jousitettu Satulatolppa: 27.2mm X 300mm Classic alumiiniaExtrat: Bosh 400 akku ja laturi, Bosh Intuvia konsoli, tavarateline, Spanninga Led-valot, Maalatut lokasuojat, Abus runkolukko, maalatut ja raidoitetut vanteet, kaapelit rungon sisällä, osat ruostesuojattu tai ruostumaton teräs