Electra Townie miesten sähköpyörä - Army Grey

Valmistaja: Electra Bikes
Tuotekoodi: 526788
Saatavuus: Tulossa pian
2699.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.”
Electra bikes perustettin 1993 paikassa Vista, San Diego, California, USA, aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat lähes katoamassa sukupuutoon.

Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin, Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana, Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stresittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät.

Ja tuotapikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannollakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa.
Ja viime vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa oli Electra Townie Oranssi!

Ja nyt niitä saa siis Suomestakin!

Townie Go! sähköavusteinen miesten pyörä

Townie oli ensimmäinen malli jossa oli Electran patentoima Flat Foot Technology®, rento ja miellyttävä runkogeometria joka sallii jalkojen laskemisen tukevasti maahan, pyörä onkin erinomaisen hyvin hallittava ja luotettavan oloinen.
Runkona on 6061-T6 alumiini on todella kevyt ja vankka, pyörä on yllättävän vakaa ja miellyttävä kaupungissa leveiden renkaiden ansiosta.

Pysty ja rento ajoasento on tosi mukava kaupungisssa ja työmatkoilla. Ajoasentoa voimme muokata tarpeen mukaan esim. vaihtamalla ohjeustangon tai ohjainkannattimen juuri sinulle sopivaksi jos nykyinen asetus ei ole täysin sopiva - muutostyöt teemme veloituksetta.

Pyörän varustelutaso on huikea, Bosh moottorin suuorituskyky ja luotettavuus ovat vailla vertaansa. 
Lisävarusteina saatavana mm. tavaratelineet eteen ja taakse.

Akku Lithium-ion 11Ah/400wh, 36V, tehoa ja vääntöä riittää
• 4 avustus-tehoa: Eco, Tour, Sport jaTurbo
• 40-120 km ajosäde riippuen sähkön käytöstä ja maastosta 
• Latausaika 1.5 h 50%, 3.5h 100%
• Maksimi nopeus avustukselle; 25 km/h
• Akulla 2 vuoden takuu
• Shimano Nexus 8-v napavaihteisto ja rullavaihtaja
• Shimano eBike -hyväksytyt rullajarrut
• Schwalbe Fat Frank renkaat
* Maalatut lokasuojat ja vanteet
* Led etu- ja takavalot

Yleinen
SpecsAkku: Bosh 400 Moottori: Bosch Performance 250w Vaihteet: 8, Shimano Nexus kierrettävä käsivaihtaja Runko: Townie Balloon 6061-T6 alumiini, Flat Foot Technology Haarukka: Straight Blade korkealujuus-teräs Uni-Crown Ohjainkannatin: 25.4mm Quill, 80 mm Ohjainlaakeri: Semi-integroitu 1 1/8", kierteinen, terästä Ohjaustanko: Townie 6061-T6 alumiini Gripit: Electra Ergo muotoillut, satulan väriset Jarrut: Shimano rullajarru edessä ja takana Jarrukahvat: Alumiinia, säädettävätEtunapa: 36H Shimano Roller brake Takanapa: 36H Shimano Nexus 8-vaihteinen Kammet: FSA 170mm Takaratas: Shimano 20T Ketjut: KMC Heavy Duty for E-Bike 1/2" x 1/8" Polkimet: Alumiinia, Non-Slip käsiteltyVanteet: Electra alumiiniia 36H Pinnat: 14G ruostumaton teräs, messinkinippelit Renkaat:Schwalbe Fat Frank 26" X 2.35" Balloon puhkeamissuojatut Kevlar Guard, 67TPISatula: Ergonomisesti muotoiltu ja jousitettu Satulatolppa: 27.2mm X 300mm Classic alumiiniaExtrat: Bosh 400 akku ja laturi, Bosh Intuvia konsoli, tavarateline, Spanninga Led-valot, Maalatut lokasuojat, Abus runkolukko, maalatut ja raidoitetut vanteet, kaapelit rungon sisällä, osat ruostesuojattu tai ruostumaton teräs