Italjet Ascot Classic Sähköavusteinen miesten polkupyörä

Valmistaja: Italjet
Tuotekoodi: ITA-ASC-CLA
Saatavuus: 2 - 3 Viikkoa
4490.00€
Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Italjetin tarina alkoi vuonna 1959, kun maineikas Ducati -tallikuski Leopoldo Tartarini päätti huikean kisamenestyksen ja moottoripyörällä suoritetun, 60 000 kilometriä pitkän maailmanympärimatkan jälkeen perustaa oman yrityksensä. Ja Italjet oli syntynyt.
Alusta asti toiminnan peruskivenä ovat olleet suunnittelun ja käsityön tinkimätön liitto sekä pyrkimys pysyä aina askelen edellä kilpailijoita - asenne, jonka Leopoldo Tartarini omaksui jo kilpamoottoripyöräilijän urallaan. Italjet on suunnitellut ja valmistanut tähän mennessä jo yli 150 erilaista moottoripyörää. Design-palkintojen lisäksi Italjet-moottoripyöriä on ollut esillä muun muassa Museum of Modern Art- ja Guggenheim -museoissa New Yorkissa, ensin mainitussa ainoana kaksirenkaisena moottoriajoneuvona.
Nyt Italjetiä pyörittää jo 3.sukupolvi, luonnollisesti samalla, jo äidinmaidosta saadulla intohimolla. Italjetin sähköavusteiset polkupyörät suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Bolognan Motor Valleyssa Italiasssa. Harjaantunut silmä näkee jo nopealla vilkaisulla, että Italjetin sähköpyörät valmistetaan samalla kokemuksella, ammattitaidolla, tinkimättömyydellä ja ylpeydellä, joka on nostanut sen moottoripyörät niin ikoniseen asemaan. Italjetin tyrmäävän kauniit sähköpyörät eivät mitenkään voisi olla kotoisin muualta kuin Italiasta, maasta jossa on niin pitkät perinteet nopeiden ja samalla verrattoman tyylikkäiden ajoneuvojen valmistamiseen! 

Huikea Italialainen sähköavusteinen polkupyörä

Italjet Ascot edustaa aitoa italialaista perinteikästä käsityötä kauneimmillaan.
Siinä on klassinen 50-luvun Board Track Racer -ratamoottoripyörän tai Cafe Racerin tyyli nyt tuotuna sähköavustettujen polkupyörien maailmaan.
Pyörä on erinomaisessa tasapainossa, ajotuntuma on todella miellyttävä ja pyörää on helppo hallita.
Ascot Classic on varustettu laadukkaasti a.G. Spalding & Bros NY. :n käsintehdyin nahkayksityiskohdin. Springer-tyylinen kaksoisjousitettu etuhaarukka on yksinkertaisesti henkeäsalpaavan kaunis, kuten muutkin pyörän osat. Huikea portaaton NuVinci vaihteisto, teräsosat ja uusi etunapa-moottori täydentävät kokonaisuutta.

Italjetin perheen historia ja kokemus moottoripyörien parissa takaavat ainutlaatuisen ja ennen näkemättömän osaamisen, jota he ovat käyttäneet luodakseen todella ainutlaatuisia ja erikoisia sähköpyöriä, joille on vaikea löytää vertaa.
Mallisto on laaja, vuosien aikana on syntynyt toinen toistaan mahtavampia ja myös varsin kokeellisia versoita sähköpyöristä, myös todella nopeista..
Italjet, Dream bikes since 1959, Made in Italy

Osaaminen tuo luotettavaa matkantekoa 

Pitkän moottoripyörien runkojen valmistuksen kokemuksella Italjet on valinnut tämän pyörämallin tasapainon ja hallinnan kannalta sähköavusteisuuden lähteeksi luotettavan ja tehokkaan 250w harjattoman eturenkaan moottorin joka antaa jatkuvan ja tehokkaan avustuksen polkiessasi, mutta ei kuitenkaan aiheuta kitkaa poljettaessa ilman moottorin avustusta.
Akkuna toimii 36V – 13,2Ah Lithium-Ion fosfaattiakku, joka on omassa, irrotettavassa metallikotelossaan joka suojaa akkua ulkopuolisilta iskuilta, naarmuilta ja pidentää akun käyttöikää pitämällä sen lämpimänä.
Tyylikkään ilmeen viimeistelemiseksi akkukotelo on upotettu käsin valmistettuun AG Spalding and Bros -nahkakoteloon. 


Hieman erilainen ohjaamo..

Juuri sopivan levyisestä ja ergonomisesti taivutetusta ohjaustangosta löydät tyylikkääseen, käsin tehtyyn nahkakoteloon sijoitetun näytön. Näytöstä näet valitun avustustason, akun varaustilanteen, käytössä olevan tehon, hetkellisen sähkönkulutuksen, kantaman, ajetun matkan sekä tietysti nopeuden. Käsin tikatut nahkaiset kädensijat istuvat kokonaisuuteen saumattomasti. NuVinci portaaton vaihdekahva on idealtaan yksinkertainen, mutta äärimmäisen hieno ”graafisine näyttöineen”. Loppusilauksena on ohjainkannattimen päältä löytyvä kvartsikello ajan seuraamista varten. Käsittämättömän tyylikästä, vai mitä?  

Portaaton vaihteisto

Aivan huikea NuVinci 360 vaihteisto -polkupyörän vaihteiden uusi sukupolvi. NuVinci -vaihteista löydät useita tulevaisuuden vaihteiden ominaisuuksia. Portaattoman vaihteenvaihdon ansiosta oikean välityksen löytyminen ei enää koskaan aiheuta ylimääräistä päänvaivaa. Portaattomuuden johdosta vaihteisto vaatii myös huomattavasti vähemmän säätöä perinteisiin ja edullisiin systeemeihin verrattuna. Voit vaihtaa vaihteita myös pyörän ollessa paikallaan – ominaisuus, jota osaat varmasti arvostaa kaupunkiajossa, jossa pysähtely ja nopeuden vaihtelu ovat jatkuvaa. 

Käytännöllisyys kohtaa estetiikan

Pyörän varusteita on monenlaisia, mutta että olisiko jossain myös näin tyylikkäitä?
Sähköavusteisen pyörän turvallisen ja tehokkaan pysähtymisen takaavat vain luotettavat levyjarrut, säässä kuin säässä. Klassisen kaunis etuvalo on samalla myös suorituskykyinen, taaten laajan kirkkaan valosäteen. Pyörän ominaisuuksista löytyvät myös takavalo, kaupunkiajossa erityisesti laadukas jousitettu satulatolppa, Brooks-satula sekä teräksiset ketju- ja lokasuojat ja seisontatuki. Lisävarusteiden valikoima on laaja, kaikki samalla käsityön osaamisella ja tyylillä tehty.

Yleinen
SpecsRunko: Italjet, alumiinia, 50cm Haarukka: Tuplajousitettu Italjet patentti design Vaihteet: NuVinci N360 CVP portaaton vaihteisto Moottori: Uusi 8Fun, 36Vx250W, harjaton eturenkaan moottori Kontrolleri: 8Fun, alumiinikehikossa Näyttö: LCD nahkakotelossa, 5 eri tehoaluetta Akku ja laturi: Irrotettava 36V 13.2Ah 475Wh Lithium-ion akku, 4 h latausaika Akkukotelo integroituna nahkakoteloon: Metallinen akkukotelo, irrotettava, nahkakotelon valmistaja A.G. Spalding & Bross NY USA Ohjaustanko: Teräs, 650mm Kädensijat: Nahkaa Vaihtaja: NuVinci 360 Eturatas: 42Hx170L, CP H, alumiinikammet Ketju: KMC Gold Vapaaratas: 18H, NuVinci Napa: NuVinci N360 CVP Sensori: 12-kohtainen magneettisensori Jarrukahvat: Tektro , jarrusensorilla Etujarru: Tektro mekaaninen levyjarru Takajarru: Tektro mekaaninen levyjarru Satulatolppa: Jousitettu, alumiinia Satula: Brooks Flyer Polkimet: Aluminia Pinnat: 12G/14G, ruostumatonta terästä Vanteet: Tuplarunkoinen 24” x40mm Renkaat: 24”x3.00” ruskeat Tukijalka: Alumiinia, takahaarukassa Lokasuojat: Teräs Ketjukotelo: Teräs Etuvalo: 15w Halogeeni, virta akusta Takavalo: Led, paristolla Soittokello Kapasiteetti: 80km riippuen olosuhteista Maksimi kuormauskapasiteetti: 130 kg Paino: noin 30 kg