Schindelhauer Friedrich VIII tummansininen miesten pyörä

Valmistaja: Schindelhauer
Tuotekoodi: FRIED-8-BLU
Saatavuus: 2 Viikkoa
2470.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista malleista korkeatasoisiin vaihdepyöriin joissa vaihteistoina mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina.
Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates CDX on vakiona kaikissa malleissa.
Pyörissä on myös useita Schindelhauerin omia tuotteita kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet.
Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet.
"Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia – huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ".

Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

2017 MALLI

Friedrich VIII- täydellinen retki- ja työmatkapyörä

Usein sanotaan, että ajomukavuus ja tehokkuus ovat polkupyörissä toisensa pois sulkevia ominaisuuksia. Schindelhauer Friedrich VIII:n on tässä poikkeus – ja tämän harjaantunut silmä havaitsee hyvin nopeasti! Friedrich rakentuu kevyen ja jäykän alumiinirungon ympärille. Pyörän geometria on hieman muita Schindelhauer -malleja rennompi. Korkeampi ajoasento, matalampi keskiö, leveämmät renkaat ja pitkä akseliväli yhdessä nopeaan ajoon soveltuvan alumiinirungon kanssa luovat pyörän, jolla taittuvat vaivattomasti ja miellyttävästi niin työmatkat kuin pidemmät retketkin! Varustevalinnoissa ei ole tehty kompromisseja: Gates Carbon Drive -hihnaveto, integroitu Supernova dynamovalo, Shimano Alfine 8 -vaihteisto, TRP Spyre mekaaniset levyjarrut, Curana-lokasuojat, Brooks-satula, Schindelhauer ergo-nahkagripit ja ruostumattomasta teräksestä tehty Tubus -tavarateline ovat suunniteltu viemään sinut ongelmitta niin pitkälle, kuin vain jaksat polkea!

Hihnaveto - hiljainen ja pidempään kestävä 

Gates:in suunnittelijat ovat kehittäneet uuden hyvin kestävän ja käytännöllisesti katsoen huoltovapaan hihnavetosysteemin.
Se on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.

Gates CDX hihnan 11 mm leveys on suunniteltu ja optimoitu nimenomaan ihmisen polkeman kulkuneuvon käyttöön. Polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit.

Vaihteita vaativille
Schindelhauer malleissa on erinomainen valikoima erilaisia vaihteistoja; Yksivaihteiset mallit ovat todella suosittuja nopeisiin pyrähdyksiin kaupungissa, työmatkapyöräilyyn sekä vaativalle harrastajalle löytyy myös omat monivaihteiset mallinsa. Schindelhauer-pyöriin on valikoitu parhaita ja varmatoimisimpia vaihdesysteemejä luotettavilta valmistajilta Rohloffilta, Pinionilta sekä Shimanolta.

Pyörien veroiset komponentit

Varmistaakseen sen, että myös pyörien osat ovat vaaditulla tasolla, Schindelhauer käyttää pyörissään useita omia komponenttejaan. Huolella ja tarkkuudella työstetyt ohjainkannattimet, navat ja polkimet antavat pyörälle juuri sen loppusilauksen, jota tämän tason laitteilta voi odottaakin!   

 

Tyyliä ja käytännöllisyytta huokuvat lisävarusteet
 

Schindelhauer-pyörien lisävarustevalikoima on laaja ja seuraa laadultaan valmistajan vaatimuksia. Laadun lisäksi eleganssi, tyylikkyys sekä hillitty funktionaalisuus ovat ominaisuuksia, jotka painottuvat Schindelhauer-lisävarusteissa.

 

 

Erinomaisen suorituskykyinen runko

Jo Schindelhauer-runkojen viimeistelyn jälki ja taso paljastavat, että kyse on äärimmäisen laadukkaista pyöristä. Aerodynaamisesti muotoillut ja jäykät rungot eivät taivu allasi kiihkeimmissäkään sprinteissä. Suorituskykyä, joka siivittää sinut uskomattoman vauhdikkaaseen ajokokemukseen olitpa sitten matkalla töihin, lenkillä tai muuten vain tutustumassa kaupunkiisi pyörän selästä. Kaikki Schindelhauer-rungot on suunniteltu toimimaan saumattomasti hihnavedon kanssa.

Runkokokoja on useita - 
50cm, 53cm, 56cm, 59cm ja 62cm.
 

 

 
 

 

Yleinen
SpecsRunko: Kevyt ja vahva, tripla-ohennettu ja aeromuotoiltu AL6061-T6, , haarukanpäässä slider-tyylinen hihnan kiristyssysteemi ja Schindelhauer hihnaportti, integroitu satulatolpan kiinnike Haarukka: Kaareva alumiinihaarukka, 15mm läpiakseli levyjarruille Ohjainlaakeri: Tange Seiki integroitu, 1 1/8-1.6 Vaihteet: Shimano Alfine Inter 8 Voimansiirto: Gates Carbon Drive™ CDX 118T Välitys: eturatas 50h - takaratas 24h Kammet: Shimano Alfine Hollowtech II Keskiölaakeri: BSA Shimano Alfine Hollowtech II Polkimet: Schindelhauer Urban Pedal, alumiinia, CNC-koneistettu, kiillotettu hopea Ohjainkannatin: Schindelhauer, kiillotettu hopea Ohjaustanko: Satori - Noirette Plus, alumiini, kiillotettu hopea Satula: Brooks B17 antique brown nahkasatula Kädensijat: Schindelhauer ergo antiikkiruskea nahka Satulatolppa:Schindelhauer Vanteet ja navat: Shutter Precision - PD-8X napadynamo, levyjarrulle, Shimano - Alfine 8-/11-v napavaihteet, Alexrims - CXD26 vanteet, Sapim - Race pinnat edessä 3 ristiiin ja takana 2-ristiin puolaus Jarrut: Tektro - Spyre mekaaniset levyjarrut 160 mm, Tektro - FL750 kahvat joissa integroitu soittokello Renkaat: Continental Grand Prix Urban 35-622 Lokasuojat: Curana D-Light Tavarateline: Tubus - Fly, Schindelhauer kustomoitu Valot: edessä Supernova Pure3, takana E3 Paino: 13,2 kg Muuta: jalan kiinnityspaikka, samoin juomapullotelineen ja lukon paikat 5 vuoden takuu