Schindelhauer Lotte kermanvalkoinen naisten pyörä

Valmistaja: Schindelhauer
Tuotekoodi: LOTTE-CRWH
Saatavuus: Varastossa
1920.00€

Vaihtoehdot


* Runkokoko:

Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

Schindelhauer on Saksalainen yhtiö joka valmistaa todella ajattomia, minimalistisia ja elegantteja pyöriä. Pyörämalleja on useita, alkaen puristisista ja tyylikkäistä yksivaihteisista malleista korkeatasoisiin vaihdepyöriin joissa vaihteistoina mm. Rohloff, Pinion ja Shimano Alfine vaihtoehtoina.
Schindelhauer on Gates Carbon Drive hihnavedon pioneeri ja asiantuntija, Gates CDX on vakiona kaikissa malleissa.
Pyörissä on myös useita Schindelhauerin omia tuotteita kuten navat, polkimet, ohjaustangot ja ohjainkannattimet.
Lisävarustevalikoima on laaja, kaikki yhtä tyylikkäitä ja laadukkaita kuten LightSKIN valaisevat satulatolpat, Ergo nahkakädensijat, lokasuojat ja tavaratelineet.
"Pyörämme tarjoavat useita erinomaisia ominaisuuksia – huoltovapaus, kestävyys ja luotettavuus ".

Schindelhauer – laadukkaat, trendikkäät kaupunki- ja työmatkapyörät hieman vaativampaan makuun.

2017 MALLI

Lotte – Samaan aikaan elegantti ja moderni

Ennennäkemätön yhdistelmä klassista tyylikkyyttä ja suorituskykyä. Lotte on kevyt, moderni ja nopea pyörä kaupunkiin, työmatkapyöräksi ja pyöräretkille. Ulkonäöllisesti Lotte yhdistelee parhaita elementtejä klassisen eleganteista 1900-luvun polkupyöristä ja virtaviivaisen moderneista ja nopeista pyöristä. Kehitetty pyöräilijälle joka haluaa pyörältään jotakin erilaista ja täysin omaperäistä. Lotte on saatavana 8-vaihteisella Shimano Alfine -napavaihteistolla. Kaupunkikeskusta, mäet ja rentouttavat sunnuntairetket maaseudulla hoituvat kaikki samalla varmuudella. Laaja-alaisesta Shimano Alfine 8-vaihteistosta löydät aina sopivan välityksen kulloiseenkin tilanteeseen. Gates Carbon Drive™ CDX CenterTrack -hihnaveto takaa lähes huoltovapaan, hiljaisen ja luotettavan voimansiirron, joka on täydellinen valinta ympärivuotiseenkin pyöräilyyn. Parasta on kuitenkin se, että ketjuöljyn puuttuessa hihnaveto ei sotke vaatteitasi tai pyöräilylaukkujasi! Tämän ajattoman monitaiturin kruunaavat Schindelhauerin omat nahkaiset, ergonomisesti muotoillut kädensijat ja Brooks-nahkasatula. Lisävarusteina saatavana mm. tyylikkäät Schindelhauer lokasuojat, tavaratelineet, valot.

Hihnaveto - hiljainen ja pidempään kestävä 

Gates:in suunnittelijat ovat kehittäneet uuden hyvin kestävän ja käytännöllisesti katsoen huoltovapaan hihnavetosysteemin.
Se on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju.

Gates CDX hihnan 11 mm leveys on suunniteltu ja optimoitu nimenomaan ihmisen polkeman kulkuneuvon käyttöön. Polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.
Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit.

Vaihteita vaativille
Schindelhauer malleissa on erinomainen valikoima erilaisia vaihteistoja; Yksivaihteiset mallit ovat todella suosittuja nopeisiin pyrähdyksiin kaupungissa, työmatkapyöräilyyn sekä vaativalle harrastajalle löytyy myös omat monivaihteiset mallinsa. Schindelhauer-pyöriin on valikoitu parhaita ja varmatoimisimpia vaihdesysteemejä luotettavilta valmistajilta Rohloffilta, Pinionilta sekä Shimanolta.

Pyörien veroiset komponentit

Varmistaakseen sen, että myös pyörien osat ovat vaaditulla tasolla, Schindelhauer käyttää pyörissään useita omia komponenttejaan. Huolella ja tarkkuudella työstetyt ohjainkannattimet, navat ja polkimet antavat pyörälle juuri sen loppusilauksen, jota tämän tason laitteilta voi odottaakin!   

 

Tyyliä ja käytännöllisyytta huokuvat lisävarusteet
 

Schindelhauer-pyörien lisävarustevalikoima on laaja ja seuraa laadultaan valmistajan vaatimuksia. Laadun lisäksi eleganssi, tyylikkyys sekä hillitty funktionaalisuus ovat ominaisuuksia, jotka painottuvat Schindelhauer-lisävarusteissa

 

 

Erinomaisen suorituskykyinen runko

Jo Schindelhauer-runkojen viimeistelyn jälki ja taso paljastavat, että kyse on äärimmäisen laadukkaista pyöristä. Aerodynaamisesti muotoillut ja jäykät rungot eivät taivu allasi kiihkeimmissäkään sprinteissä. Suorituskykyä, joka siivittää sinut uskomattoman vauhdikkaaseen ajokokemukseen olitpa sitten matkalla töihin, lenkillä tai muuten vain tutustumassa kaupunkiisi pyörän selästä. Kaikki Schindelhauer-rungot on suunniteltu toimimaan saumattomasti hihnavedon kanssa.

Runkokokoja on kolme - 
S/50cm, M/53cm, L/56cm
 

 

 
 

 

Yleinen
SpecsRunko: alumiini (AL6061-T6), triplaohennettua aeromuotoiltua putkea, takahaarukanpäät slider-hihnankiristyssysteemillä ja Schindelhauer-hihnaportilla, integroitu satuputken kiristysruuvi, siloitetut hitsaussaumat Haarukka: Taivutettu muoto, alumiinia Ohjainlaakeri: Tange Seiki integroitu Vaihteisto: Shimano Alfine 8-v Hihna: Gates Carbon Drive™ CenterTrack 115T Välitys: eturatas 55t - takaratas 22t / eturatas 50t - takaratas 24t Kammet: Shimano Alfine Hollowtech II Keskiölaakeri: BSA Shimano Alfine Hollowtech II Polkimet: Schindelhauer Urban, alumiinia, CNC-koneistettu, kiillotettu hopea Ohjainkannatin: Schindelhauer, kiillotettu hopea Ohjaustanko: Schindelhauer moon bar, alumiinia, kiillotettu hopea Satula: Brooks B17S, antique brown Kädensijat: Schindelhauer ergo nahkaa, antique brown Satulatolppa: Kalloy LCS, kaksipulttinen kiristys tarkkuutta varten Kiekot: Schindelhauer korkealaippainen etunapa, Shimano Alfine 8-vaihteinen takanapa kiillotettu hopea, Alexrims CX30 vanteet kiillotettu hopea, DB pinnat, etukiekko radiaalipuolaus - takakiekko 2-ristiin Jarrut: Tektro R539, Tektro FL750 Renkaat: Continental Contact II heijastavalla sivunauhalla Paino: 11,0 kg Lokasuojat: saatavilla Tavarateline: etu- ja takatavarateline saatavilla