Woom 3 SRAM Automatix kevyt 16" lasten pyörä - vihreä

Valmistaja: Woom
Tuotekoodi: WOOM3-GRE-AUTO
Saatavuus: 2 - 3 Viikkoa
410.00€

Vaihtoehdot


* Lokasuojat:
Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

WOOM BIKES

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyöräyritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille. 

WOOM 3 SRAM Automatix - Turvallinen pysty ajoasento - myös palkittu design!
16” rengaskoon Woom 3 SRAM 2-automaattivaihteinen on pyörä jolla pienemmät lapset oppivat hyvin pyöräilyn ja kehittävät turvallisesti ja luotettavasti pyöräilytaitojaan. 
Matala painopiste, pieni kolmio-runko ja korkea ohjausote tekee Woom 3:sta vakaan, sen luonnollinen pysty geometria auttaa lapsia kehittymään hyviksi pyöräkuskeiksi. Lyhyet poljinten kammet ja syvä keskiö helpottavat jalkojen maahan laittoa ja tasapainottelua.
Pyörässä on lisäksi mainio ohjauksen rajoitin, joka vakauttaa ohjausta. Ohjainkannatin on täysin integroitu eikä siinä ole ulkonevia pultteja. Ohjaustanko on leveä, ergonominen ja kevyttä alumiinia. Pyörässä on käsijarrut edessä ja takana sekä soittokello ja jalka. Lokasuojat ovat lisävaruste. +30.
Woom 3 paino on vain 5,7kg!

 

Pienille kuljettajille suunnatut yksityiskohdat

Mukava, luonnollinen ja rento ajoasento auttaa lasta kehittymään pyörän käsittelijänä ja samalla havaitsemaan ympäristöä parhaiten. Muotoillut käsijarrut oat valmiiksi riittävän lähellä ohjaustankoa, ja ne ovat helposti säädettävissä. Ohjaustanko on ohuempi kuin yleisesti, jotta pienet käden saavat siitä hyvän otteen. Kädensijat ovat myös muotoiltu auttamaan varmistamaan otteen pidon ja suojaten ohjaustankoa.

Mainio lisävaruste - ohjauksen rajoitin

Woom lasten pyörissä on maino ohjauksen rajoitin. Tämä pieni lenkki vakauttaa ohjausta ja auttaa pitämään pyörän menon suorassa.

Käytännöllisyyttä

Woom 3 mallissa on pikasäädettävä satulatolppa, et tarvitse työkaluja sopivan korkeuden säätämiseen.
Woom satulat on suunniteltu nimenomaisesti tietyn ikäisille ja kokoisille kuljettajille. Ne on ergonomisesti suunniteltu ja muotoiltu, eikä ole käytetty epäpuhtauksia tai toksiineja. Satulan kätevät sivusuojat auttavat satula pysymään ehjänä jos pyörä sattuu jostain kumman syystä makaamaan kyljellään maassa tai nojaa seinään..

Lapsille tehty

Woom vie asiat loppuun saakka - kevyte 95m pituiset poljinkammet ovat juuri oikean mittaiset 4-6-vuotiaille kuljettajille, kampien matala Q-factor (keskinäinen leveys) auttaa jalkojen maahan laskemista.

 

Yleinen
SpecsWoom 3 Rengaskoko 16" Sopivuus ikävälille : 4-6v (105-120 cm) Paino: 5,7 kg Runko: Kevyt ja korkealaatuinen A-6061 alumiini, pysty ajoasento ja matalan painopisteen runko Haarukka: Unicrown 1", alumiini Ohjainlaakeri: semi-integroitu 1" = suljettu ahead, terästä ja alumiinia, integroitu kiinnike Ohjaustanko: Pienille lapsille suunnattu 19mm halkaisija, ergonominen ja korotettu, 470mm, alumiinia Kädensijat: kumia, molemmissa päissä hyvät suojat varmistamaan hyvän ja turvallisen otteen Ohjainkannatin: Pakotettua alumiinia - 40mm - +10°, ei ulkonevia pultteja tms. Jarrut: Käsijarrut, Mini V-jarrut. Takajarrupalat pehmeää kumia nopeaan pysäytykseen, edessä kovemmat hieman loivempaan jarrutukseen. Jarrukahvat: Woom, hyvin lähellä kädensijoja, helposti säädettävät Kampisetti: 95mm, pakotettua alumiinia, eturatas 26h, takaratas 16 h Ketjusuoja: integroitu, tupla-malli Satula: Pienille tehty, ilman epäpuhtauksia ja myrkkyjä, sivusuojat (lattialla ja maassa makaamiseen..) Satulatolppa: Anodisoitua alumiinia, pikakiristin Vanteet: Super light Soopa-Doopa-Hoops Alumiinivanteet, pinnat 16 Niro 1,8 suorat Renkaat: Kenda Small Block 38-305 hybrid renkaat, autoventtiili Vaakaputken pituus: 374mm (satulatolpasta ohjainkannattimeen: 393mm) Saatavana olevat värit punainen, vihreä, keltainen, pinkki ja violetti Lisäksi: ohjauksen rajoitin yli-ohjautuvuuden estämiseksi, soittokello Lisävarusteet: Lokasuojat, valot