Woom 4 kevyt 20" lasten pyörä - Vihreä

Valmistaja: Woom
Tuotekoodi: WOO-4-GREEN
Saatavuus: Varastossa
410.00€

Vaihtoehdot


* Lokasuojat:
Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

WOOM 4

Woom 4 mallissa on aikuisten tyyliin suunniteltu dynaaminen ja 115-130 cm kokoisen lapsen vartaloon optimoitu geometria. Matala minimi- istuinkorkeus pidentää pyörän käyttöikää, pitkä akseliväli ja erittäin anteeksi-antava ajogeometria luovat erinomaisen tasapainon sekä tuovat ajoon vakautta ja luotettavuutta.
Sopivan leveä ja ergonominen ohjaustanko auttaa pitämään pyörän hyvässä hallinnassa. Ajo-otekorkeus on myös korkeampi kuin muissa vastaavissa pyörissä. 
Woom 4 mallissa on Sram 8-vaihdetta, korkealaatuinen ja kevyt A-6061 alumiinirunko, paino vain 8,0kg. 

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille ja nuorille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

Yleinen
SpecsWoom 4 Rengaskoko 20" Sopivuus ikävälille : 7-11 v (115 -130) Paino: 8,0 kg Vaihteet: 8, Sram X4 kiertokahva, Sram takavaihtaja Runko: Kevyt ja korkealaatuinen A-6061 alumiini, pysty ajoasento ja matalan painopisteen runko Haarukka: Kevyt Chro-Mo teräs,Unicrown 1" Ohjainlaakeri: semi-integroitu 1" suljettu ahead, terästä ja alumiinia, integroitu kiinnike Ohjaustanko: 520mm leveä, ergonominen ja kevyt BMX-tyylinen, sopivan korkea, hiekkapuhallettu alumiini Kädensijat: Muotoillut, pemeät, kumiseosta Ohjainkannatin: Pakotettua alumiinia - 40mm - +10°, ei ulkonevia pultteja tms. Jarrut: Käsijarrut, pieniin käsiin sopivat ja säädettävät Mini-V-jarrukahvat, Jagvire kaapelit Jarrukahvat: helposti säädettävät, muotoillut Kampisetti: Kampisetti: 110mm, pakotettua alumiinia, eturatas 29h, takapakka 11-32 Ketjusuoja: integroitu, tupla-malli Satula: Ergonomisesti suunniteltu ja muotoiltu, valmistettu ilman epäpuhtauksia ja myrkkyjä, sivusuojat (vaikka lattialla ja maassa makaamiseen..) Satulatolppa: Anodisoitua alumiinia, pikakiristin Vanteet: Super light Soopa-Doopa-Hoops alumiinivanteet, pienet navat tuovat lisää jalkatilaa taakse, pinnat 16 Niro 1,8 suorat Renkaat: 20” matalan profiilin Kenda Small Block 40-406 hyvin rullaavat ja pitävät hybridi renkaat, autoventtiili Saatavana olevat värit punainen, sininen, vihreä, keltainen, pinkki ja violetti Lisäksi: Jalka ja soittokello Lisävarusteet: Lokasuojat, valot