Woom 6 City kevyt 26" nuorten pyörä - Punainen

Valmistaja: Woom
Tuotekoodi: WOO-6-CITY
Saatavuus: 2 Viikkoa
659.00€

Vaihtoehdot


* Lokasuojat:
Määrä: Lisää koriin

Voit maksaa pyöräsi myös Classic Bike -rahoituksella, luethan lisää seuraavista linkeistä (pdf):


Resurs esite
Resurs rahoitustaulukko
Yleiset tiliehdot
Classic bike -asiakkaan esitietolomake

WOOM 6 CITY

Woom 6 City mallissa on aikuisten tyyliin suunniteltu dynaaminen ja 140-165 cm kokoisen kuljettajan vartaloon optimoitu geometria. Pyörä sopii niin kasvavalle nuorelle kuin aikuisillekin. Matala minimi- istuinkorkeus pidentää pyörän käyttöikää, pitkä akseliväli ja erittäin anteeksi-antava ajogeometria luovat erinomaisen tasapainon sekä tuovat ajoon vakautta ja luotettavuutta.
Sopivan leveä ja ergonominen ohjaustanko auttaa pitämään pyörän hyvässä hallinnassa.Woom 6 mallissa on Sram 8-vaihdetta, korkealaatuinen ja kevyt A-6061 alumiinirunko, paino vain 10,9 kg. Pyörä sopii mainiosti kaiken ikäisille, painoraja on 90kg.

Täydellisesti varusteltu
Woom 6-malliin erona on lisävarusteet, kuten laadukaat napadynamovalot, Woom tavarateline, lokasuojat ja jalka. 

WOOMBIKES on Itävaltalainen polkupyörä-yritys, joka käyttää kaiken energiansa korkealaatuisten ja kevyiden polkupyörien suunnitteluun kaikenikäisille lapsille ja nuorille.
Mikä tekee WOOM: sta ainutlaatuisen, on nimenomaan yksityiskohtien huomio. WOOM arvostaa turvallisuutta, ergonomiaa, käsittelyä, muotoilua ja myrkyttömiä osia luomaan ympäristöystävällisiä polkupyöriä lapsille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yleinen
SpecsWoom 6 Rengaskoko 26" Sopivuus 140-165 cm kuljettajalle, minimi istuinkorkeus 740mm, maksimi painoraja 90kg Paino: 10,9 kg Vaihteet: 8, Sram X4 kiertokahva, Sram takavaihtaja Runko: Kevyt ja korkealaatuinen A-6061 alumiini, pysty ajoasento ja matalan painopisteen runko Haarukka: Kevyt Chro-Mo teräs,Unicrown 1" Ohjainlaakeri: semi-integroitu 1" suljettu ahead, terästä ja alumiinia, integroitu kiinnike Ohjaustanko: 520mm leveä, ergonominen ja kevyt BMX-tyylinen, sopivan korkea, hiekkapuhallettu musta alumiini Kädensijat: Muotoillut, pehmeät, kumiseosta Ohjainkannatin: Pakotettua alumiinia - 40mm - +10°, ei ulkonevia pultteja tms. Jarrut: Käsijarrut, helposti säädettävät ja muotoillut jarrukahvat Kampisetti: 150mm, pakotettua alumiinia, eturatas 29h, takapakka 11-32 Ketjusuoja: integroitu, tupla-malli Satula: Ergonomisesti suunniteltu ja muotoiltu, valmistettu ilman epäpuhtauksia ja myrkkyjä, kätevät sivusuojat Satulatolppa: Anodisoitua alumiinia, pikakiristin Vanteet: Super light Soopa-Doopa-Hoops alumiinivanteet, pienet navat tuovat lisää jalkatilaa taakse, pinnat 16 Niro 1,8 suorat Renkaat: 26” matalan profiilin Kenda Small Block 40-405 hyvin rullaavat ja pitävät hybridi renkaat, autoventtiili Saatavana oleva väri punainen Lisäksi pyörä sisältää: Woom puinen tavarateline kuminauhalla, laadukas napadynamovalo edessä ja takana, jalka ja soittokello