Tiedot
Aukioloajat

Maanantai - Perjantai

klo. 10-18

Lauantai
klo. 10-15 

 

 

 

 

Kivijalka-liikkeemme

helsinki bike shop

Tyylikäs pyöräkauppamme sijaitsee Helsingin Töölössä, ja olemme erikoistuneet aitoihin klassikkopyöriin jotka valmistetaan Euroopassa. Myymme kaupunki- ja työmatkapyöriä kuten taitopyörä Brompton ja  Pashley kaupunkipyörät sekä Moulton matkapyörät. Lastenkuljetuspyörämme ja laatikkopyörät ovat myös jo klassikoita ja samalla suosituimmat kuljetukseen ja tavarafillareiksi. Christiania Bikes ja trioBike ovat ehdottoman laadukkaita Tanskalaisia tavarapyöriä. Uskomme että valikoimassamme on myös tulevaisuuden klassikot  Vanhulsteijn ja Castro Bikes. Meillä on myös legendaarisen Electra:n kaupunki- ja cruiser-pyörät valikoimassa. Erittäin laadukkaat sähköavusteiset pyörät ovat myös valikoimassamme 2017 alkaen.

bicycle shop helsinki

Suuri osa tuotteistamme edustaa Eurooppalaista käsityöperinnettä ja alkuperäistä designia aidoimmillaan, ollen ajattoman muodikkaita ja aina yhtä käytännöllisiä.

brompton folding bikes helsinki

Käsintehtyjen teräspyöriemme keskihinta on 400-1200€. Tavarapyörien valikoima on laaja, hinnat alkaen 1600 € varusteista riippuen. Kauttamme saat myös rahoituksen ostoksellesi.

töölö bicycle shop and bike service

Kaikki verkkokauppame tuotteet ovat myös liikkeessämme,jonka vallikoima on verkkokauppaa laajempi. Tervetuloa tutustumaan kivijalkaliikkeesemme Mechelininkatu 15, Helsinki, koe mukava tunnelmamme ja ota jotain kivaa koeajoon. Jos pyöräsi kaipaa huoltoa, pyörähuollon osaavat mekaanikkomme palvelevat kaikissa pyörän tähän liittyvissä asioissa.

cruiser bikes helsinki finland

Tule koeajolle! Meillä on oikein hyvät koeajomahdollisuudet, ympäristön hiljaiset kadut ja puistot rantoineen ovat nurkan takana. Raitiovaunuilla 3 ja 7 pääset kulman taakse, autoilijoille on yleensä hyvin paikoitustilaa ja lyhyen stopin ajaksi voit jättää autosi kadulle tai jalkakäytävälle. Käytössämme on myös tarvittaessa iso sisähalli koeajoon. ​Ota meihin yhteyttä contact us  myynti@classicbike.fi ja  050-4655 989. Pyörähuoltomme puhelinnumero on 050-520 7525.

cargo bikes helsinki finland

Liikkeessämme on todella laaja valikoima laadukkaita polkupyöriä ja tarvikkeita, kuten Schindelhauer pyörät, HNF-Heisenberg sähköpyörät ja Casco kypärät - kaikki nämä erinomaista, luokkansa parasta Saksalaista laatua

 

 

 

 

 

 

 

Meidän mielestä kaikissa hyvissä pyöräliikkeissä pitää olla myös asiakas-wc. Tässä meidän. Lisäksi mieltä saat aina tuoretta kahvia ja teetä, joskus kuumalla säällä jotain poreilevaakin.