Valitse sivu

Brompton

Brompton taittopyörä on tehty kaupunkiin ja työmatkoille.
Brompton taittopyörä keksittiin Lontoossa 1975, ja siitä lähtien näitä edelleen Lontoossa käsin tehtyjä pyöriä ajellaan maailman joka kolkassa; Helsingissä, Barcelonassa, Hongkongissa, New Yorkissa ja Tokiossa- kaikkialta mihin voit ottaa oman pyöräsi mukaan nähdäksesi lisää kaupunkia pyörällä. Brompton onkin maailman suosituin työmatkapyörä!

Ainutlaatuinen taitto-ominaisuus mahdollistaa Bromptonin käytön kaikissa julkisissa liikennevälineissä, yleisesti taittopyöriä ei sinällään ruuhka-aikana saa ottaa lähijuniin. Mutta Bromptonisi voit ottaa ruuhka-aikanakin mukaan lähijuniin, metroon, bussiin, ratikkaan, ihan mihin ja milloin haluat. Ja kun et aja sillä voit säilyttää sen kotona, toimistossa, ravintolassa, kirjastossa, missä ikinä oletkin.

Classic bike on Brompton taittopyörien maahantuoja Suomessa, halutessasi lisätietoja Brompton taittopyörästä, Brompton laukuista, osista tai sen taitto-ominaisuudesta vieraile sivustollamme.

"8/10" WIRED MAGAZINE

Ketterä ja vankka pyörä; suunniteltu todelliseen käyttöön, ei showroom mielessä

Tehty nopeaksi

Brompton on oikeastaan täydellinen kaupunkipyörä.
Sen erinomaisen taitto-ominaisuuden ansiosta pyörää on helppo kantaa ja sen voit (ja saat) ottaa helposti mukaan julkisiin liikennevälineisiin.

Voit ottaa sen mukaasi sisälle kun haluat, mukaan kotiin, toimistoon, kahvilaan, jolloin se ei jää myöskään ulos varastettavaksi

Tehty kaupunkiin

Sen ajoasento ja ajamisen ketteryys ovat omaa luokkaansa verrattuna tavallisiin pyöriin.

Pienet renkaat tarkoittavat nopeaa kiihdyttämistä valojen vaihduttua ja lisäävät huomattavasti pyörän käsiteltävyyttä ruuhkaisilla kaduilla.

Yli 25 vuotta kestäneen muotoilun jalostuksella Brompton pyörä on luotettava kaupunkipyörä vuosiksi eteenpäin.

Vain yksi pyörä, tehty sinulle

Brompton on perustaltaan aina sama pyörä, jonka voit kustomoida omaan tarpeesi mukaan.
Voit valita pyöräsi useasta eri väristä (vaikka 2-värisenä), ohjausasennosta ja vaihteista sekä lisäosista.

Made in London

Kaikki Brompton pyörät tehdään käsin Lontoossa. Keskimäärin yhteen pyörään käytetään 1200 eri osaa. Monet näistä on valittavina itsellesi sopivaksi.