Tiedot
Aukioloajat

Maanantai - Perjantai

klo. 10-18 

Lauantai
klo. 10-15 

 

 

 

 

Kivijalka-liikkeemme

helsinki bike shop

Tyylikäs pyöräkauppamme sijaitsee Helsingin Töölössä, ja olemme erikoistuneet klassikkopyöriin ja moderneihin kaupunki- ja sähköpyöriin jotka valmistetaan Euroopassa. Valikoimassamme on kaupunki- ja työmatkapyöriä kuten taittopyörä Brompton, Schindelhauer,  Pashley sekä Moulton matkapyörät. Tanskalaiset lastenkuljetuspyörämme ja laatikkopyörät ovat aitoja klassikoita kuten  Christiania Bikes ja trioBike. Meillä on myös legendaarisen Electra:n kaupunki- ja cruiser-pyörät valikoimassa. Erittäin laadukkaat ja markkinoiden edistyksellisimmät sähköpyörämme ovat Saksalaista laatua -HNF-Nicolai

bicycle shop helsinki

Suuri osa tuotteistamme edustaa Eurooppalaista käsityöperinnettä ja alkuperäistä designia aidoimmillaan, ollen ajattoman muodikkaita ja aina yhtä käytännöllisiä. Pyöriemme yleinen keskihinta on 400-1200€. Tavarapyörien valikoima on laaja, hinnat alkaen 1600 € varusteista riippuen. Kauttamme saat myös rahoituksen ostoksellesi.

brompton folding bikes helsinki

Tuomme maahan Lontoossa käsin tehdyt teräksiset Brompton kaupunkipyörät, jonka käytettävyys ja taitto-ominaisuudet ovat aivan omaa luokkansa. Brompton onkin myydyin työmatkapyörä, näet niitä kaikkialla suurkaupungeissa ympäri maailman. Voit ottaa sen mukaasi mihin menetkin, metroon, busiin, junaan, parturiin, toimistoon, kotiisi... Olemme varanneeet muutaman Brompton pyörän koeajoon joten tule ja kokeile tai lainaa pyörä muutamaksi päiväksi niin voit kokeilla sen toimivuutta omaan liikkumiseesi.

töölö bicycle shop and bike service

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat myös liikkeessämme, jonka vallikoima on verkkokauppaa laajempi. Tervetuloa tutustumaan kivijalkaliikkeesemme Mechelininkatu 15, Helsinki, koe mukava tunnelmamme ja ota jotain kivaa koeajoon. Jos pyöräsi kaipaa huoltoa, pyörähuollon osaavat mekaanikkomme palvelevat kaikissa pyörän huoltoon liittyvissä asioissa.

cruiser bikes helsinki finland

Tule koeajolle! Meillä on oikein hyvät koeajomahdollisuudet, ympäristön hiljaiset kadut ja puistot rantoineen ovat nurkan takana. Raitiovaunuilla 3 ja 7 pääset kulman taakse, autoilijoille on yleensä hyvin paikoitustilaa ja lyhyen stopin ajaksi voit jättää autosi kadulle tai jalkakäytävälle. Käytössämme on myös tarvittaessa iso sisähalli koeajoon. ​Ota meihin yhteyttä contact us  myynti@classicbike.fi ja  050-4655 989. Pyörähuoltomme puhelinnumero on 050-520 7525.

cargo bikes helsinki finland

Liikkeessämme on todella laaja valikoima laadukkaita polkupyöriä ja tarvikkeita, kuten Schindelhauer pyörät, HNF-Heisenberg sähköpyörät ja Casco kypärät - kaikki nämä erinomaista, luokkansa parasta Saksalaista laatua

 

 

 

 

 

Meidän mielestä kaikissa hyvissä pyöräliikkeissä pitää olla myös asiakas-wc. Tässä meidän. Lisäksi mieltä saat aina tuoretta kahvia ja teetä, joskus kuumalla säällä jotain poreilevaakin.