Valitse sivu

Pyöräkauppamme on avoinna ja palvelee normaalisti

19.3. HUOM! Osalla valmistajillamme saattaa tulla viivästyksiä kesän toimituksiin!

Myymälämme, verkkokauppamme ja varastomme palvelevat asiakkaitamme normaalisti, tämänhetkinen toimintamme ei poikkea tavanomaisesta kesän ruuhkaisesta ja kiireisestä sesongista, kiitos siitä teille.
Pyörien suhteen teemme yhteistyötä Eurooppalaisten huippuvalmistajien kanssa, jotka pääsääntöisesti valmistavat ja pakkaavat pyöränsä Euroopassa. Kaikkiin valmistajiimme koronavirus vaikuttaa eri tavalla, mutta tällä hetkellä toiminta jatkuu kaikilla aika lailla normaalisti vaikka suurin osa työntekijöistä työskentelee kotoansa käsin. Valmistajillamme on vielä pyöriä varastossa ja pyörien rakentajilla, tavaroiden käsittelijöillä sekä rahtiliikkeillä on tiedossa korona-virukseen liittyvät hygieniasäännöt.

Kivijalkakauppana ja maahantuojana asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointi on erittäin tärkeää ja teemme osaltamme kaikkemme koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi.
Pidämme tarpeen mukaan työkäsineet käsissä ja muutenkin hommat hanskassa. Puhdistamme päivän aikana useita kertoja maksupäätteen näppäimet, kassan, tabletit ja puhelimet, kassan näppäimet, ovien kahvat ja asiakastilojen pinnat.
Emme tule sairaana töihin ja jos muuten vaan tarvitsee niin yskimme / aivastamme hihaan tai nenäliinaan ja pidämme riittävän etäisyyden toisiimme sekä asiakkaisiimme, ihan vaan varmuuden vuoksi. Tätä toivomme myös asiakkailtamme, eikä nyt halailla vaikka kuinka tekisi mieli.

Pitäkää toisistanne huolta, toivotamme kaikille tsemppiä, hyvää vointia ja keväisiä pyöräilykelejä, korostamme että juuri nyt on kaikin puolin paras aika pyörähankinnoille ja tässä autamme oikein mielellämme.

Classic bike henkilökunta