Electra Tiger Shark 3i – Midway Grey

399,00 

Temporarily out of stock

Runkokoko * 

Description

Electra Tiger Shark 3i

Tyylikäs ja mukava pyörä 20″ leveillä renkailla, tällaisen olisin voinut itsekin haluta…

3-vaihteinen ja näyttävä pyörä,erikoiskevyt alumiinirunko, custom-mallinen ohjaustanko  ja patentoitu Flat Foot Technology takaavat kevyen ja rennon menon. Muutenkin hyvää ajomukavuutta täydentävät erittäin tyylikkäät yksityiskohdat.
Sopii noin 6-8 v tuleville herrasmiehille.

Electran lasten pyörät ovat esimerkki hyvin tehdystä ja suunnitellusta lasten pyörästä, jotka ovat yhtä laadukkaita kuin Electran maineikkaat aikuisten pyörät.

Brand

Electra Bikes

Brandin motto sanoo kaiken tarvittavan: “The official bike of nothing official.” Electra bikes est.1993 Vista, San Diego, California, USA, yritys perustettiin aikana jolloin beach-cruiser pyörät olivat jo lähes katoamassa sukupuuttoon. ​Saadakseen nostetta tähän katoavaan kulttuuriin - Hot rod- ja Rockabilly-kulttuurien innoittamana - Electran yhtiökumppanit alkoivat kehittämään stressittömiä, kruisailu-henkisiä pyöriä jotka kääntäisivät niin polkupyöräilijöiden kuin autoharrastajienkin päät. Ja tuota pikaa Electra cruiser pyörien silmiinpistävät ja kaarevat linjat tulivat monille tutuiksi, niin kaupungeissa kuin aurinkoisilla rannoillakin eri puolella maata, aivan erityisesti Californiassa. Tänään Electra bikes suosio on maailmanlaajuista, tyyli ja erinomainen laatu kasvattavat suosiota jatkuvasti. Muutamia kertoja vuoden myydyin polkupyörä USA:ssa onin ollut Electra Townie. Suosittelemme että tulet tutustumaan Electra pyöriin, ne näyttävät oikeasti vielä paremmilta kuin kuvissa ja samalla voit koeajolla ihastua erinomaiseen ajoasentoon ja hämmästyä pyörien keveydestä ja nopeudesta.
Electra Bikes