Select Page

Haemme huoltokumppania

Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia ja ensiluokkaisen palvelun sekä hyvän maineemme ylläpitämiseksi jatkossakin haemme nyt huoltokumppania. Tehtävänäsi on vastata Helsingin Etu-Töölössä sijaitsevan kivijalkaliikkeemme huoltotoiminnasta kokonaisuudessaan, yrittäjänä tai työntekijänämme.

Classic Bike on laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden vähittäiskauppaan sekä maahantuontiin keskittynyt yritys. Toimintamme perustuu vahvoille arvoille kuten laatu ja kestävyys, eurooppalainen tuotanto on etusijalla valitessamme päämiehiämme.
Pidämme päivittäisessä toiminnassamme vaatimustason korkealla niin asiakkaiden palvelun kuin muunkin tekemisen osalta. Luonnollisesti myös huoltojen osalta haluamme tarjota asiakkaillemme moitteetonta palvelua.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vankkaa ammattitaitoa ja laajaa kokemusta polkupyörien huollosta. Osaat tarttua myös isoihin haasteisiin ja tavoitteenasi on aina hoitaa jokainen työ kunnialla alusta loppuun asti, koska huollon toiminta tulee olemaan kokonaan vastuullasi.
Tehokas työote on ehdoton vaatimus, sillä työtä on varsinkin kausiluonteisesti todella paljon.
Huollamme paljon itse – ja jo 11 vuotta myymiämme ns. normaalipyöriä, sähköpyöriä, kuormapyöriä ja Brompton-taittopyöriä. Osa näistä vaatii erityistietämystä joten koulutamme sinut niiden osalta.

Saat siis käyttöösi jo valmiiksi suuren asiakaskunnan joka täydentyy kauttamme joka päivä.

Jos haluat, meillä on tilava, toimiva ja siisti huoltotila odottamassa lähellä liikettämme, samoin laadukkaat ja monipuoliset huollon työvälineet. Pääset myös rakentamaan työtilan mieleiseksesi.
Kassat, maksupäätteet ja laadukas musiikki- ja kahvilaite ovat myös valmiina, jos näitä tarvitset.

Meillä on Bosch, Enviolo, Shimano ja Gates sertifikaatit, hyvä jos sinullakin on Shimano ja Bosch valmiina. Koulutamme sinua mielellämme kaikissa mahdollisissa tarpeissa heti ja jatkossa.

Ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: jari@classicbike.fi 050-5148660