Select Page

Haemme osaavaa pyörähuoltajaa tai huoltokumppania

Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia ja ensiluokkaisen palvelun sekä hyvän maineemme ylläpitämiseksi jatkossakin haemme nyt  osaavaa pyörähuoltajaa tai huoltokumppania. Tehtävänäsi on vastata Helsingin Etu-Töölössä sijaitsevan kivijalkaliikkeemme huoltotoiminnasta kokonaisuudessaan vakituisena työntekijänämme tai itsenäisenä yrittäjänä.

Classic Bike on laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden vähittäiskauppaan sekä maahantuontiin keskittynyt yritys. Toimintamme perustuu vahvoille arvoille kuten laatu ja kestävyys, eurooppalainen tuotanto on etusijalla valitessamme päämiehiämme.
Pidämme päivittäisessä toiminnassamme vaatimustason korkealla niin asiakkaiden palvelun kuin muunkin tekemisen osalta. Luonnollisesti myös huoltojen osalta haluamme tarjota asiakkaillemme moitteetonta palvelua.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta polkupyörien huollosta. Osaat tarttua myös isoihin haasteisiin ja tavoitteenasi on aina hoitaa jokainen työ kunnialla alusta loppuun asti.
Tehokas työote on ehdoton vaatimus, sillä työtä on varsinkin alkukaudesta paljon, ympäri vuoden tasaisemmin.
Huollamme paljon itse ja jo 11 vuotta myymiämme ns. normaalipyöriä, sähköpyöriä, kuormapyöriä ja Brompton-taittopyöriä. Osa näistä vaatii erityistietämystä ja koulutamme sinut niiden osalta.

Saat siis käyttöösi jo valmiiksi suuren asiakaskunnan joka täydentyy kauttamme joka päivä.

Jos haluat, meillä on tilava, toimiva ja siisti huoltotila odottamassa lähellä liikettämme, samoin laadukkaat ja monipuoliset huollon työvälineet. Pääset myös rakentamaan työtilan mieleiseksesi.
Kassat, maksupäätteet ja laadukas musiikki- ja kahvilaite ovat myös valmiina, jos näitä tarvitset.

Meillä on Bosch, Enviolo, Shimano ja Gates sertifikaatit, hyvä jos sinullakin on Shimano ja Bosch valmiina mutta me myös koulutamme sinua mielellämme kaikissa mahdollisissa tarpeissa heti ja jatkossa.

Ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: jari@classicbike.fi 050-5148660