Valitse sivu

Haemme ammatitaitoista pyörämekaanikkoa

Avaamme pian uuden pyöräliikkeen Helsinkiin, ja haemme ammattitaitoista pyörähuoltajaa / mekaanikkoa. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii ammattitaitoa ja vankkaa kokemusta polkupyörien huollosta. Osaat tarttua rohkeasti myös isompiin haasteisiin ja sisäsyntyisenä tavoitteenasi on hoitaa jokainen työ kunnialla alusta loppuun asti. Tehokas työote on ehdoton vaatimus, sillä työtä on kausittain hyvinkin runsaasti. Paikoittaisesta kiireestä selviäminen vaatii toisinaan paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä ripeään tahtiin samalla kuitenkin huolellisesti.

Huollamme edustamiemme valmistajien pyöriä, joihin kuuluu myös paljon erityistietämystä vaativia tapauksia (esimerkiksi Gates hihnaveto, Enviolo vaihteisto, Brompton-taittopyörät ja Christiania Bikes -laatikkopyörät). Lisäksi huollamme kaikenlaisia normaalipyöriä ja sähköpyöriä. Erityistietämystä vaativien töiden osalta tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen ja perehdytyksen. Opetamme sinulle myös välttämättömät kassan ja maksupäätteen käyttöön liittyvät asiat, mutta aiempi kokemus näiden käytöstä auttaa varmasti hahmottamaan asiat nopeasti!
Meillä on Bosch-, Enviolo-, Shimano- ja Gates -sertifikaatit. On hyvä jos sinullakin on jo esimerkiksi Shimano- ja Bosch -koulutuksia takana, toki myös koulutamme henkilöstöämme nyt ja jatkossa.

Meillä on uusi tilava, toimiva ja siisti huoltotila odottamassa viimeistelyä, laadukkaat ja erittäin kattavat huollon työvälineet ovat valmiina. Pääset halutessasi myös rakentamaan työtilaa mieleiseksesi.

Työ alkaisi sopimuksen mukaan, alustavasti Helmikuussa 2021.

Meistä: Classic Bike on laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden vähittäiskauppaan sekä maahantuontiin keskittynyt yritys. Toimintamme perustuu vahvoille arvoille kuten laatu ja kestävyys. Eurooppalainen tuotanto on etusijalla valitessamme päämiehiämme. Pidämme päivittäisessä toiminnassamme vaatimustason korkealla niin asiakkaiden palvelun kuin muunkin tekemisen osalta. Luonnollisesti myös huoltojen osalta haluamme tarjota asiakkaillemme moitteetonta palvelua.

Ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: [email protected] 050-5148660