Valitse sivu

Avaamme uuden liiketilan 2021 syksyllä ja haemme uutta myyjää.

Vastuullesi tulisi kivijalkaliikkeemme päivittänen asiakaspalvelu, tuotetilausten koordinointi ja esillepano sekä muut mainiot pyöräkaupan työt.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sopivaa kunnianhimoa, asiakokonaisuuksien nopeaa ymmärtämistä ja omaksumista, oma-aloitteisuutta ja jatkuvaa halua kehittää sekä omaa osaamistasi että yrityksen toimintaa. Olet mukana liikkeen töiden rytmittämisessä ja aikataulutuksessa joten järjestelmällisyys ja tehokas työote ovat lähes välttämättömiä ominaisuuksia.

Lisäksi on ehdottomasti plussaa, mikäli olet myynnin ammattilainen, tunnet polkupyörät osineen hyvin, osaat palvella vaativiakin asiakkaita ja siedät hyvin hetkittäistä kovaakin kiirettä. Kommunikointi on tarpeellista sujua luontevasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn kilpailukykyisellä palkkauksella, ammattimaisen tiimin toimivassa työympäristössä, loistavat pyöräilytuotemerkit ja -valmistajat sekä monipuolisen alati päivittyvän tuotevalikoiman, johon voit myös itse vaikuttaa. Koulutamme ja opastamme sinua myyntijärjestelmäämme ja kaikkeen liittyen päämiehiimme ja tuotevalikoimaamme.

Työsuhde voi alkaa sopimuksen mukaan, miellään Syyskuussa 2021

Meistä; Classic Bike on laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden vähittäiskauppaan sekä maahantuontiin keskittynyt yritys. Toimintamme perustuu vahvoille arvoille kuten laatu ja kestävyys. Päämiestemme valinnassa painottuu eurooppalainen tuotanto. Pidämme päivittäisessä tekemisessämme vaatimustason korkealla ja pyrimme moitteettomaan lopputulokseen niin asiakkaiden palvelun, kuin vaikkapa huollonkin osalta. Tällä hetkellä meillä on 2 myymällä / varastoa ja Lokakuussa avaamme uuden 420 m2 myymälän.

Ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: [email protected] tai 050-5148660