Valitse sivu

Kivijalkamyymälämme

Meillä on 2  kivijalka-kauppaa Töölössä, Stadion liike Toivonkatu 1-3 ja Mechelininkatu 15. Huom. palvelemme nyt vain Toivonkatu 1-3, Mechelininkatu 15 on remontissa 02.2022 saakka.
Huoltomme sijaitsee Runeberginkatu 8 jossa on myös pieni tarvikemyymälä.
Molemmissa liikkeessämme on asiakkaille tarjolla ilmaiset hengityssuojaimet ja Genano ilmanpuhdistin puhdistaa pöpöt, pidämme turvavälit ja rajoitamme asiakasmääriä tarvittaessa. Pyörien koeajo onnistuu erityisen helposti Stadionin liikkeen mahtavilla alueella ja Mechelininkadun liikkeen osalta mm. liikkeen edessä olevalla pyörätiellä ja lukuisilla muilla pyöräteillä.
Stadionin liikkeen ympäristössä on mahtavat parkkitilat autoille. Myymälöissämme on aina tuoretta kahvia / teetä tarjolla sekä asiakas-wc

Tyylikäs pyöräkauppamme sijaitsee Helsingin Töölössä Mechelininkadun alussa.Olemme erikoistuneet moderneihin kaupunki- ja sähköpyöriin ja aitoihin klassikkopyöriin, keskitymme vain laadukkaisiin euroopalaisiin valmistajiin.  Erittäin laadukkaat ja markkinoiden edistyksellisimmät sähköpyörämme ovat eurooppalaista laatua – HNF-Nicolai, Riese & Muller, Shindelhauer, Gocycle sekä Stromer edustavat parasta ja uusinta teknikkaa. Valikoimassamme on kaupunki- ja työmatkapyöriä kuten taittopyörä Brompton, nopeat Schindelhauer pyörät Berliinistä, kevyet Electra:n kaupunki- ja cruiser-pyörät sekä englantilaiset klassikot Pashley ja Moulton. Tanskalaiset lastenkuljetuspyörämme ja laatikkopyörät ovat aitoja klassikoita- Christiania Bikes. WOOM ja Frog lasten pyörät edustavat myös parasta laatua.

Suuri osa tuotteistamme edustaa Eurooppalaista käsityöperinnettä ja alkuperäistä designia aidoimmillaan, ollen ajattoman muodikkaita ja aina yhtä käytännöllisiä. Pyöriemme yleinen keskihinta on 400-1200€. Tavarapyörien valikoima on laaja, hinnat alkaen 1600 € varusteista riippuen. Kauttamme saat myös rahoituksen ostoksellesi.

Tuomme maahan Lontoossa käsin tehdyt teräksiset Brompton kaupunkipyörät, jonka käytettävyys ja taitto-ominaisuudet ovat aivan omaa luokkansa. Brompton onkin myydyin työmatkapyörä, näet niitä kaikkialla suurkaupungeissa ympäri maailman. Voit ottaa sen mukaasi mihin menetkin, metroon, busiin, junaan, parturiin, toimistoon, kotiisi… Olemme varanneeet muutaman Brompton pyörän koeajoon joten tule ja kokeile tai lainaa pyörä muutamaksi päiväksi niin voit kokeilla sen toimivuutta omaan liikkumiseesi.

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat myös liikkeessämme, jonka vallikoima on verkkokauppaa laajempi. Tervetuloa tutustumaan kivijalkaliikkeesemme Mechelininkatu 15, Helsinki, koe mukava tunnelmamme ja ota jotain kivaa koeajoon. Jos pyöräsi kaipaa huoltoa, pyörähuollon osaavat mekaanikkomme palvelevat kaikissa pyörän huoltoon liittyvissä asioissa.Tule koeajolle! Meillä on oikein hyvät koeajomahdollisuudet, ympäristön hiljaiset kadut ja puistot rantoineen ovat nurkan takana. Raitiovaunuilla 8 pääset liikkeemme eteen, 3 ja 7 pääset kulman taakse, autoilijoille on yleensä hyvin paikoitustilaa ja lastauksen ajaksi voit jättää autosi kadulle. ​Ota meihin yhteyttä [email protected] ja  050-4655 989. Pyörähuoltomme puhelinnumero on 050-520 7525.

Liikkeessämme on todella laaja valikoima laadukkaita polkupyöriä ja tarvikkeita, kuten Saksalaiset Casco kypärät, Brooks nahkasatulat, Selle SMP ergonomiset satulat – yleensä erinomaista, luokkansa parasta eurooppalaista laatua.

Meidän mielestä kaikissa hyvissä pyöräliikkeissä pitää olla myös kenkien kiilotuskone sekä asiakas-wc. Lisäksi mieltä saat aina tuoretta kahvia ja teetä jos vain maistuu, joskus kuumalla säällä jotain poreilevaakin.