Valitse sivu

Kivijalkamyymälämme

Meillä on 3  kivijalka-kauppaa- Töölössä Stadion liike Toivonkatu 1-3 ja Mechelininkatu 15 sekä Vantaa Tammisto Harkkokuja 2.
Stadion jaTammiston liikkeeissä on runsaasti sähköpyöriä, myös Brompton ja Whyte vaihdepyörät.
Mechelininkadulla painopiste on sähköttömissä pyörissä.
Huoltomme sijaitsee Mechelininkatu 15, [email protected]
Pyörien koeajo onnistuu erityisen helposti Stadionin liikkeen mahtavilla alueella, Tammistossa on aina paljon tilaa ja Mechelininkadun liikkeen osalta mm. liikkeen edessä olevalla pyörätiellä ja lukuisilla lähialueen pyöräteillä.
Stadionin liikkeen ympäristössä ja Tammiston liikkeen edessä on mahtavat parkkitilat autoille. Myymälöissämme on aina tuoretta kahvia / teetä tarjolla sekä asiakas-wc

Olemme erikoistuneet premium-tason työmatka- sähköpyöriin, keskitymme vain laadukkaisiin euroopalaisiin valmistajiin.
Markkinoiden edistyksellisimmät työmatka-sähköpyörämme ovat eurooppalaista laatua – HNF-Nicolai, Riese & Muller, Shindelhauer, Gocycle, Whyte, Moustache sekä Stromer edustavat parasta ja uusinta teknikkaa.
Valikoimassamme on kaupunki- ja työmatkapyöriä kuten taittopyörä Brompton, nopeat Schindelhauer pyörät Berliinistä, kevyet Electra:n kaupunki- ja cruiser-pyörät sekä englantilaiset klassikot Pashley ja Moulton.
Tanskalaiset lastenkuljetuspyörämme ja laatikkopyörät ovat aitoja klassikoita- Christiania Bikes. WOOM lasten pyörät edustavat myös parasta laatua.