Valitse sivu

Kivijalkamyymälämme

Meillä on 2  kivijalka-kauppaa Töölössä, Stadion liike Toivonkatu 1-3 ja Mechelininkatu 15. Syksyllä 2022 avaamme Tammistossa uuden liikkeen osoitteessa Harkkokuja 2.
Huoltomme sijaitsee Mechelininkatu 15, [email protected]
Molemmissa liikkeessämme on asiakkaille tarjolla ilmaiset hengityssuojaimet ja Genano ilmanpuhdistin puhdistaa pöpöt.
Pyörien koeajo onnistuu erityisen helposti Stadionin liikkeen mahtavilla alueella ja Mechelininkadun liikkeen osalta mm. liikkeen edessä olevalla pyörätiellä ja lukuisilla muilla pyöräteillä.
Stadionin liikkeen ympäristössä on mahtavat parkkitilat autoille. Myymälöissämme on aina tuoretta kahvia / teetä tarjolla sekä asiakas-wc

Olemme erikoistuneet premium kaupunki- ja sähköpyöriin ja aitoihin klassikkopyöriin, keskitymme vain laadukkaisiin euroopalaisiin valmistajiin.  Erittäin laadukkaat ja markkinoiden edistyksellisimmät sähköpyörämme ovat eurooppalaista laatua – HNF-Nicolai, Riese & Muller, Shindelhauer, Gocycle, Whyte, Moustache sekä Stromer edustavat parasta ja uusinta teknikkaa. Valikoimassamme on kaupunki- ja työmatkapyöriä kuten taittopyörä Brompton, nopeat Schindelhauer pyörät Berliinistä, kevyet Electra:n kaupunki- ja cruiser-pyörät sekä englantilaiset klassikot Pashley ja Moulton. Tanskalaiset lastenkuljetuspyörämme ja laatikkopyörät ovat aitoja klassikoita- Christiania Bikes. WOOM lasten pyörät edustavat myös parasta laatua.