Valitse sivu

Saksalainen Riese & Müller on ollut jo vuosien ajan edelläkävijä ja uudistaja sähköpyörien valmistuksessa. Tämä kahden insinöörin perustama yritys on voittanut lukuisia innovaatiopalkintoja- myös jo ensimmäisenä toimintavuotenaan –  ja tällä hetkellä yritys on kasvanut sähköpyörämarkkinoiden kansainvälisesti tunnetuksi johtajaksi.

Riese & Müllerin pyörät suunnitellaan kuten huippuluokan moottoripyörätkin, viimeisintä tarkkuustekniikkaa käyttäen, tuloksena tehokkaat ja kestävät pyörät  jotka ovat myös erittäin tyylikkäitä ja erittäin laadukkaita. Sähköpyörien valikoima on laaja, yhtä pyörämallia saat eri varusteilla ja 25 sekä 45 km/h kulkevana.
Riese & Müllerin pyörällä selätät helposti haastavammankin reitin. Pyörät suunnitellaan jo alusta alkaen toimimaan luotettavien ja tehokkaiden Bosch- moottoreiden kanssa, joissa eri akkuvaihtoehdot ovat 400Wh, 500Wh, 625Wh ja 1000Wh.
Made in Germany

Riese & Muller 2020 valmistajan sivut tästä linkistä
Riese & Muller 2020 Catalogue_EN_INT_MY2020

2020 uutta mallistoa ovat mm. uudistunut Delite-mallisto, Supercharger2 sekä Charger3, kaikki uusilla Bosch 2020 Gen4 moottorilla varustettuna.
Delite mallisto tässä linkissä, valmistajan sivut 
Delite GT Rohloff HS 45 km/h sivuillamme 
Supercharger2 mallisto tässä linkissä, valmistajan sivut
Supercharger2 mallit sivuillamme
Charger3 mallisto  valmistajan sivut tästä linkistä
Charger3 GT Vario sivuillamme