Valitse sivu

Saksalainen Riese & Müller on ollut jo vuosien ajan edelläkävijä ja uudistaja sähköpyörien valmistuksessa. Tämä kahden insinöörin perustama yritys on voittanut lukuisia innovaatiopalkintoja- myös jo ensimmäisenä toimintavuotenaan –  ja tällä hetkellä yritys on kasvanut sähköpyörämarkkinoiden kansainvälisesti tunnetuksi johtajaksi. Saksan tehdas on myös maailmanlaajuisesti tunnettu erinomaisesta laadustaan.

Riese & Müllerin pyörät suunnitellaan kuten huippuluokan moottoripyörätkin, viimeisintä tarkkuustekniikkaa käyttäen, tuloksena tehokkaat ja kestävät pyörät  jotka ovat myös erittäin tyylikkäitä ja erittäin laadukkaita. Sähköpyörien valikoima on laaja, yhtä pyörämallia saat eri varusteilla ja 25 sekä 45 km/h kulkevana.
Riese & Müllerin pyörällä selätät helposti haastavammankin reitin. Pyörät suunnitellaan jo alusta alkaen toimimaan luotettavien ja tehokkaiden Bosch- moottoreiden kanssa, joissa eri akkuvaihtoehdot ovat 400Wh, 500Wh, 625Wh ja 1000Wh.
Made in Germany

Riese & Muller  valmistajan sivut tästä linkistä

Riese & Muller uutta mallistoa ovat mm. Roadster mallit, uusi Nevo3-mallisto, uudistunut Delite-mallisto, Supercharger2 sekä Charger3, kaikki uusilla Bosch Gen4 moottorilla varustettuna.
Roadster mallit miehille tässä linkissä ja  unisex-runkoinen Roadster Mixte tässä linkissä
Nevo3
unisex-mallit tässä linkissä
Delite mallisto tässä linkissä, valmistajan sivut 
Supercharger2 mallisto tässä linkissä, valmistajan sivut
Charger3 mallisto  valmistajan sivut tästä linkistä
Charger3 GT Vario sivuillamme