Valitse sivu

Haemme ammattitaitoista myymäläpäällikköä pyöräliikkeeseemme

Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia ja avaamme pian uuden kaupan johon nykyinen myymäläpäällikkömme siirtyy joten haemmekin nyt ammattitaitoista myymäläpäällikköä Etu-Töölössä, aivan Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevaan kivijalkaliikkeeseemme.

Meistä; Classic Bike on laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden vähittäiskauppaan sekä maahantuontiin keskittynyt yritys. Toimintamme perustuu vahvoille arvoille kuten laatu ja kestävyys. Päämiestemme valinnassa painottuu eurooppalainen tuotanto. Pidämme päivittäisessä tekemisessämme vaatimustason korkealla ja pyrimme moitteettomaan lopputulokseen niin asiakkaiden palvelun, kuin vaikkapa huollonkin osalta.

Vastuullesi tulisi alustavasti kivijalkaliikkeemme päivittänen asiakaspalvelu, tuotetilausten koordinointi ja esillepano sekä laadunvalvonta.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tervettä kunnianhimoa, laajojen asiakokonaisuuksien nopeaa ymmärtämistä ja omaksumista, oma-aloitteisuutta ja jatkuvaa halua kehittää sekä omaa osaamistasi että yrityksen toimintaa. Olet mukana liikkeen töiden rytmittämisessä ja aikataulutuksessa joten järjestelmällisyys ja tehokas työote ovat lähes välttämättömiä ominaisuuksia työssäsi onnistumisen kannalta.

Lisäksi on ehdottomasti plussaa, mikäli olet myynnin ammattilainen, tunnet polkupyörät osineen hyvin, osaat palvella vaativiakin asiakkaita ja siedät hyvin hetkittäistä kovaakin kiirettä. Kommunikointi on tarpeellista sujua luontevasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn kilpailukykyisellä palkkauksella, ammattimaisen tiimin toimivassa työympäristössä, loistavat pyöräilytuotemerkit ja -valmistajat sekä monipuolisen alati päivittyvän tuotevalikoiman, johon voit myös itse vaikuttaa. Koulutamme ja opastamme sinua myyntijärjestelmäämme ja kaikkeen liittyen päämiehiimme ja tuotevalikoimaamme.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään Helmikuussa 2021.

Ota yhteyttä ja kysele lisätietoja: [email protected] tai 050-5148660