Valitse sivu

Arvoisa asiakkaamme, suosittelemme polkupyörien ennakkovarausta!

Covid-19 aiheuttamat maailmanlaajuiset komponenttien toimitusvaikeudet ja globaali polkupyörien kysyntäpiikki vaikuttavat polkupyörien saatavuuteen ja toimitusaikoihin.

Suurin osa Classic bike polkupyöristä tehdään Euroopassa, silti joitain meillekin ennakkoon tilatuista pyöristä viivästyy, jotkut viikon – pari, jotkut enemmänkin. Pää-asia kuitenkin on että saamme kaikki  ennakkoon tilaamamme pyörät kaikilta valmistajiltamme, vaikka myöhästelyä tulisikin.

Maahantuomillamme premium-valmistajien pyörillä on enemmän kysyntää kuin he ehtivät pyöriä tehdä, tämä johtaa siihen että pyöriä ei välttämättä saa lainkaan tilattua lisää keväällä tai kesälläkään.
Siksi mekin olemme ennakkoon tilanneet runsaasti pyöriä, mutta valitettavasti emme välttämättä saa pyöriä tarpeeksi jos kysyntä on suurempaa kuin mitä olemme ennakkoon olettaneet.

Niinpä suosittelemme vahvasti tilaamaan / ostamaan sinua kiinnostavan pyörän ajoissa.
Ennakkoon tilaamiemme ja varastoomme saapuvien pyörien ennakkoon varaaminen ja myynti on jo käynnissä, saatavuustiedustelut ja varaukset [email protected]  sekä p. 050-4655 989

Tässä WOOM valmistajan video  Why is it so difficult to get a woom bike right now? – YouTube