Valitse sivu

Muotoilu

Kaikissa Bromptoneissa on sama runkogeometria, joka on 35 vuotta kestäneen jatkuvan innovoinnin ja kehittämisen tulos. Kehittämisen, joka alkoi Andrew Ritchien vuonna 1975 makuuhuoneessaan luomista prototyypeistä.

Nykyään tavoitteenamme on edelleen luoda täydellinen yhdistelmä, jonka kaksi tasavertaista elementtiä ovat laadukas ajaminen ja kompakti kannettavuus.

Kaikki Bromptonit taittuvat pieneksi paketiksi 10–20 sekunnissa. Komponentit on suunniteltu taittamiseen sopiviksi, niin että valot, vaijerit jne. ovat poissa tieltä, ja taittamalla ketju ja vaihteet paketin sisään ne pysyvät erillään vaatteista ja matkatavaroista. Bromptonin ajamisen laatu on yhtä merkittävää kuin sen taitettavuus.
Erinomainen runkojäykkyys takaa, että polkijan lihastyö muuttuu tehokkaasti reagoivaksi ja nopeaksi ajoksi, ja täysimittainen akseliväli takaa vakaan ajon suurillakin nopeuksilla. Jotta saadaan aikaan todella yksilöllinen liikkumisratkaisu, se on kuitenkin valmistettava tarpeitasi ajatellen. B-spoke™-räätälöintimahdollisuuden myötä sitoudumme siihen, että voit valita juuri sellaisen Bromptonin kuin itse haluat.

 

Näytetään kaikki 46 tulosta