Valitse sivu

Taittoesittely

TUTKITUSTI LAADUKKAIN TAITTOPYÖRÄ: BROMPTON

Avainasia Brompton taittopyörissä on niiden kompaktisuus ja käytännöllisyys. Brompton on erittäin nopeasti taiteltavissa helposti kuljettavaksi paketiksi. Toisaalta ajokuntoon saattaminen tapahtuu aivan yhtä vikkelästi. Pienellä harjoittelulla tähän kuluu sinulta aikaa 10 – 20 sekuntia.

Mitat taiteltuna ovat: 585mm korkeus x 545mm pituus ja 270mm leveys.

Taiteltuna Brompton pysyy lukittuna pakettina muodostaen erittäin kompaktin paketin, joka vain hieman suurempi kuin sen renkaat. Pakattuna on nostaa ja kantaa ilman riskiä, että paketti avautua juostessasi junaan tai käsiteltäessä sitä tavarasäilytyksessä.

Pyörässä ei piuhoja ja irtonaisia osia. Brompton voidaan kantaa sen ohjaustangosta tai satulasta. Sitä voi kantaa kuin pientä salkkua. Se on kevyt ja helppo käsitellä. Painoa pyörällä on riippuen varustetasosta ja mallista riippuen 9 – 12,5 kiloa.
Pyörä on suunniteltu siten, että taiteltuna herkimmin vahingoittuvat osat kuten valot, vaihde-, jarruvaijerit ja ketjut taittuvat sisään säilyen ehjinä käyttökerrasta toiseen. Lisäksi paketti on suunniteltu siten että se ei likaa vaatteitasi tai muita tavaroita pyörää säilytettäessä tai kantaessasi.

Videoita taittelusta

Näytetään kaikki 52 tulosta