Valitse sivu

Tehdas

Maineemme perustuu muotoilun, suunnittelutyön ja valmistuksen erinomaisuuteen. Siksi emme valmista pyöriä kenellekään muulle, eikä kukaan muu valmista pyöriä meille. Valmistamme pyörämme kestäviksi ja päivittäiseen käyttöön tarkoitetuiksi, ja tämä vaatii huolellisuutta ja sitoutuneisuutta. Emme tyydy yhdistämään muualla valmistettuja osia, vaan jokainen Brompton valmistetaan alusta alkaen Länsi-Lontoossa sijaitsevalla tehtaallamme tiukan laatuvalvonnan alaisena. Valmistamme itse useimmat 1200:sta osasta, joista jokainen Brompton muodostuu. Aina kun pyörä lähtee tehtaaltamme,

Tiedämme, kenen työtä on käytetty valmistuksen eri vaiheissa. Nykyisen polkupyöräteollisuuden näkökulmasta lähestymistapamme on äärimmäisen harvinainen, mutta se on ainoa tapa varmistaa käsin tehtyjen pyöriemme laatu.

Laatuun ei ole oikotietä, ja kaikki, jotka työskentelevät täällä – hitsaajat, kokoonpanon henkilöt, toimistohenkilöstö ja insinöörit – ovat ensisijaisesti sitoutuneet laadun varmistamiseen. Me olemme ylpeitä tavastamme kiinnittää huomio yksityiskohtiin ja innostamme tekemään kestäviä tuotteita, jotka yksinkertaisesti vain toimivat. Me kaikki käytämme myös itse Bromptoneita, joten tiedämme, millaisia pyörien tulee olla, ja miksi laadulla on merkitystä.

Näytetään kaikki 46 tulosta